10 Function Bullet Vibrator Pink Loving Joy

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7325
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,60 cm
Barcode 5060211963506
Εταιρεία Loving Joy
Τροφοδοσία 1 × AAA
Υλικό ABS Πλαστικό
Μέγιστη διάμετρος 1,80 cm
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Ροζ
Εισαγόμενο non insertable
Αφεθείτε στη μαγεία της ηδονής και βιώστε έντονες στιγμές διέγερσης με τον υπέροχο 10 Function Bullet Vibrator Pink, με την υπογραφή της εταιρίας Loving Joy.

Λεπτός και διακριτικός, μα συνάμα εξαιρετικά ευέλικτος και ισχυρός, με ομαλή, βελούδινη υφή και αθόρυβη λειτουργία, σε ένα ζωηρό, κοριτσίστικο ροζ, ο Bullet Pink έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απολαυστικό και διεγερτικό μασάζ και συγκλονιστικές, μοναδικές κορυφώσεις. Η στρογγυλεμένη άκρη του για στοχευμένη διέγερση και ο μακρύτερος άξονας, ο οποίος επιτρέπει την άνετη διείσδυσή του στον κόλπο σας, θα σας χαρίσουν απόλυτη ικανοποίηση στα σημεία ακριβώς που την χρειάζεστε περισσότερο!

Εφοδιασμένος με 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται πολύ εύκολα, μέσω ενός single touch push-button στη βάση του, ο μίνι δονητής Bullet Pink θα γίνει αναμφίβολα το πιο πολύτιμο sex toy της συλλογής σας.

Κατασκευασμένος από υποαλλεργικό ABS, ο Bullet Pink μεταφέρεται εύκολα και διακριτικά για να τον έχετε πάντα μαζί σας στις βόλτες, τα ταξίδια, τις εκδρομές σας, είναι αδιάβροχος, για υγρά, καυτά παιχνίδια και στο ντους και πλένεται χωρίς δυσκολία με ζεστό νερό και σαπούνι. Για εντονότερες αισθήσεις, να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Κατάλληλος για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.
Απαιτείται μπαταρία 1 x AA (δεν περιλαμβάνεται)

Διαστάσεις: 8,6cm x 1,8cm x 1,8cm

Δείτε επίσης

Classic Clitoral Bullet 9cm Pink by Toyz4Lovers
€ 9,50
OHMama! Clitoral Stimulator 10 Speeds Lilac DreamLove
€ 22,90
Fuze Remote Control Couples Vibrator Loving Joy
€ 74,40   € 68,90
Pro To Go 3 Air Pulse Stimulator & Vibration Black by Satisfyer
€ 54,90   € 48,77
Intense Fun Lippsy Clitoral Vibrator by DreamLove
€ 28,90   € 24,90
Επιστροφή στην κορυφή