Shine Clitoral Pulsator by Romp

€ 64,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7389
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 15,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Romp
Προέλευση Germany
Barcode 4251460600941
Βιώστε ανεπανάληπτους, ονειρεμένους, εκρηκτικούς οργασμούς με τη βοήθεια του υπέροχου Shine clitoral pulsator, του νέου, εύχρηστου διεγέρτη κλειτορίδας από την εταιρία Romp.

Ο Romp Shine διαθέτει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοναδική τεχνολογία Pleasure Air - λεπτές αλλαγές στην πίεση του αέρα - μέσω της οποίας, παλμικά κύματα πίεσης πραγματοποιούν ανέπαφο, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό και ευχάριστο μασάζ στην κλειτορίδα σας, χωρίς ενοχλητικά μουδιάσματα ή συμπτώματα υπερδιέγερσης, χαρίζοντάς σας μαγικές κορυφώσεις.

Στο εσωτερικό του κρύβει έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα εφοδιασμένο με 10 επίπεδα έντασης - από πολύ ήπιο έως εξαιρετικά δυνατό - για να επιλέγετε με ποιο/α θα παίξετε κάθε φορά, ενώ είναι εξαιρετικά εύχρηστος, αφου ο χειρισμός του πραγματοποιείται πανεύκολα μέσω 2 απλών κουμπιών.

Χρήση: Τοποθετήστε το κεφάλι διέγερσης στην κλειτορίδα σας .Κρατήστε πατημένο το κουμπί + για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και πατήστε εκ νέου για να αυξήσετε την ένταση. Πατήστε το κουμπί - για να μειώσετε την ένταση ή κρατήστε το πατημένο για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.

Ο Romp Shine είναι κατασκευασμένος αποκλειστικά από υλικά ασφαλή για το σώμα, όπως ABS, TPE και κεφαλή από σιλικόνη, είναι 100% αδιάβροχος για τρελές περιπέτειες και στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικού καλωδίου USB για ξένοιαστο παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.

Για καλύτερη αίσθηση να τον χρησιμοποιείτε με ένα ποιοτικό λιπαντικό. Μετά τη χρήση να τον πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα καθαριστικό για Sex Toys και να τον αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.
Χρόνος φόρτισης: 1 ώρα, Χρόνος λειτουργίας: 45 λεπτά.

Δείτε επίσης

Doxy Number 3 Wand Massager Matt Black
€ 189,40
Quantum Clitoral Vibe Pink by Vibe Therapy
€ 17,90   € 14,90
Powerful Bullet Ultra Strong Purple Vibes of Love by Dream Toys
€ 28,80   € 23,90
10 Speed Rabbit Ears Bullet Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Ares Goddess Collection Wireless Vibrating Couples Massager Dream Toys
€ 88,90   € 69,50
Επιστροφή στην κορυφή