Sona Sonic Clitoral Massager Black by Lelo

€ 89,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7467
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 10,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Sweden
Εταιρεία Lelo
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Βάρος 115 gr
Barcode 7350075026171
Κάθε γυναίκα αξίζει να μπορεί να απολαμβάνει οικεία, προσωπική ευχαρίστηση στα μέγιστα όρια! Είναι ένα καθολικό δικαίωμα, που αξίζει σεβασμό, υποστήριξη και προστασία! Με τον SONA Sonic Clitoral Massager της σουηδικής εταιρίας LELO το δικαίωμα αυτό γίνεται πλέον εφικτό για όλες τις γυναίκες του κόσμου!

Ο SONA είναι ένας ξεχωριστός και ιδιαίτερος Massager για την κλειτορίδα, ο οποίος δεν βασίζεται σε συμβατικές δονήσεις, όπως τα περισσότερα sex toys που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά διεγείρει ολόκληρη την κλειτορίδα - ακόμη και τα μέρη που δεν βλέπετε - με ήπια ηχητικά κύματα, προκαλώντας βαθιές, εκρηκτικές, παρατεταμένες κορυφώσεις που ξεπηδούν από το βαθύτερο “Είναι” σας και συγκλονίζουν καθολικά την ύπαρξή σας.

Ο κινητήρας του, ισχυρός, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά αθόρυβος, είναι εφοδιασμένος με 8 διαφορετικές ρυθμίσεις και μοτίβα δόνησης για να ανακαλύψετε αυτήν την "ακριβώς σωστή" αίσθηση που ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Ο SONA είναι κατασκευασμένος από λεία, μονοκόμματη σιλικόνη υψηλής ποιότητας για ανεπανάληπτη, βελούδινη αίσθηση στην αφή, ενώ, λόγω της αδιάβροχης σχεδίασής του, είναι κατάλληλος και για χρήση στο μπάνιο ή το ντους. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου για αδιάλλειπτη χρήση, ενώ είναι και ιδιαίτερα εύκολος στον χειρισμό.

Χρήση:
- Βεβαιωθείτε ότι ο SONA είναι ξεκλείδωτο πατώντας και κρατώντας πατημένα τα κουμπιά + και - για 3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψει η λυχνία.
- Πατήστε το κουμπί + για ενεργοποίηση. Πιέστε ξανά για να αυξήσετε την ένταση της δόνησης.
- Πατήστε το κουμπί () για να μετακινηθείτε στα 8 μοτίβα δόνησης.
- Πατήστε το κουμπί - για να μειώσετε την ένταση των δονήσεων ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το - για απενεργοποίηση.

Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα κατάλληλο toy cleaner και να το αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Για πιο ολοκληρωμένη αίσθηση να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Φόρτιση: 2h στα 5.0V 400mA. Χρόνος συνεχούς χρήσης: 1h Αναμονή: 90 ημέρες Συχνότητα: 120Hz. Μέγιστο επίπεδο θορύβου: <50dB. Βάρος: 116g. Διαστάσεις: 99 x 88 x 56mm Μπαταρία: Li-Ion 530mA 3.7V

Χειριστήριο: 3 κουμπιών. Εγγύηση: 1 έτος και 10 έτη εγγύηση ποιότητας.
Το κουτί περιέχει: Καλώδιο φόρτισης USB, σατέν θήκη αποθήκευσης, κάρτα εγγραφής εγγύησης, αναλυτικό εγχειρίδιο οδηγιών.

Δείτε επίσης

Prestige Elena Lay On Clitoral Vibrator Black by Dream Toys
€ 57,80   € 48,70
Discretion Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 15,80
Magic Finger Bunny Vibrator Purple FeelzToys
€ 24,85
Discretion Ribbed Vibrator Red by Seven Creations
€ 16,90   € 13,80
Brilly Glam We Love Couple Vibrator Black DreamLove
€ 52,90
Επιστροφή στην κορυφή