Ultra Power Bullet 8 Lilac by Satisfyer

€ 49,80 € 43,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7603
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,80 cm
Βάρος 45 gr
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Germany
Εταιρεία Satisfyer
Barcode 4061504007755
Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα άκρως διεγερτικό μασάζ στα επίμαχα σημεία με τη βοήθεια του υπέροχου Ultra Power Bullet 8, του νέου δονητή τύπου βολίδας της εταιρίας Satisfyer και αφεθείτε στην απόλαυση του μαγικού αγγίγματος του είτε solo είτε παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Κομψός, πανίσχυρος και λειτουργικός με μοναδικό pin-point design, μίνιμαλ εμφάνιση και σούπερ διακριτικό μέγεθος, ο δονητής θα σας προσφέρει ποικιλία επιλογών είτε είστε λάτρεις των κλασικών είτε οπαδός των πρωκτικών απολαύσεων.

Χρησιμοποιήστε το μικρό του άκρο για στοχευμένη κλειτοριδική διέγερση ή αφήστε την γεμάτη γωνίες επιφάνεια να χαϊδέψει τα απόκρυφα σημεία σας σε όλη τους την έκταση, οδηγώντας σας στην υπέρτατη απόλαυση.
Παρά τις μικρές διαστάσεις του, ο Ultra Power Bullet 8, διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα, εξοπλισμένο με 5 ταχύτητες και 7 μοτίβα δόνησης και με δυνατότητα ελέγχου μέσω Bluetooth με τη δωρεάν εφαρμογή Satisfyer Connect για συσκευές iOS και Android, η οποία σας δίνει δυνατότητα πρόσβασης σε μία μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων απόλαυσης. Η εν λόγω εφαρμογή υποστηρίζει πολυάριθμες λειτουργίες, όπως οπτικό προγραμματισμό, αισθητήρες κίνησης, ταυτόχρονο έλεγχο πολλών παιχνιδιών και μια διαδραστική πλατφόρμα, χάρη στην οποία η απόσταση δεν έχει πλέον καμία σημασία. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του διεγέρτη/δονητή και χωρίς την εφαρμογή!

Χρήση: Με την εφαρμογή Satisfyer Connect μπορείτε να μετατρέψετε το Smartphone, το tablet ή το Apple Watch σας σε τηλεχειριστήριο “ευχαρίστησης”. Κατεβάστε το πρόγραμμα δωρεάν (για συσκευές Android ή iOS,) συνδέστε το στη συσκευή σας και αφήστε τις φαντασιώσεις σας ελεύθερες. Σχεδιάστε τις δικές σας δονήσεις, μοιραστείτε τις με χρήστες σε όλο τον κόσμο, μετατρέψτε τους θορύβους του περιβάλλοντος σε συναρπαστικές δονήσεις με το μικρόφωνο του κινητού σας ή διεγερθείτε με τους ρυθμούς της αγαπημένης σας μουσικής - μετατρέποντας με ένα κλικ τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής σε δονήσεις! Μπορείτε φυσικά να αφήσετε τον έλεγχο της διέγερσής σας στον σύντροφό σας ή να ελέγξετε την απόλαυση άλλων χρηστών μέσω βίντεο συνομιλίας. Η εφαρμογή Satisfyer Connect είναι συμβατή με τον GDPR και πληροί τις γερμανικές και ευρωπαϊκές οδηγίες προστασίας δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συναρπαστικές σας περιπέτειες παραμένουν ιδιωτικές!

Χάρη στο αδιάβροχο φινίρισμα (IPX7), ο δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο νερό ενώ καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Είναι συμβατός με όλα τα λιπαντικά με βάση το νερό. Είναι επαναφορτιζομενος με καλώδιο USB (περιλαμβάνεται) Μπαταρία ιόντων λιθίου

Ο καλύτερός σας σύντροφος για το ταξίδι, την εκδρομή, το γραφείο.
Συνολικό μήκος: 14 cm, Διάμετρος: 2,8cm, Βάρος: 45γρ

Δείτε επίσης

Classic Mini Bullet 5.50cm Silver by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 8,90
Tiani 3 Black by Lelo
€ 169,90
Sugar Rush Air Pulse Stimulator & Vibration Pink by Satisfyer
€ 48,70
Dance the Night Away Pulse Stimulator ToyJoy
€ 48,90   € 42,90
Classic Clitoral Bullet 9cm Pink by Toyz4Lovers
€ 9,50
Επιστροφή στην κορυφή