Flirts Clitoral Finger Vibe Pink Dream Toys

€ 24,90 € 19,74


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7965
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μέγιστη διάμετρος 2,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101298
Τροφοδοσία 3 × LR44
Μήκος 8,60 cm
Για συναρπαστικά προκαταρκτικά και ονειρεμένους οργασμούς κάντε παιχνίδι με τον εξαιρετικό finger vibe τον νέο δονητή δακτύλου για κλειτοριδική… και όχι μόνο διέγερση από τη νεανική συλλογή Flirts της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός και αισθησιακός, σε ζωηρό κοριτσίστικο ροζ χρώμα, με διακριτικό μέγεθος, εύκαμπτη σχεδίαση και βελούδινα απαλή υφή, ο finger vibe είναι εξαιρετικά εύχρηστος, καθώς μπορεί να φορεθεί εύκολα στο δάκτυλό σας και να οδηγηθεί στα σωστά σημεία… χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Στην άκρη του διαθέτει αποσπώμενο bullet 10 λειτουργιών, οι οποίες ελέγχονται μέσω ενός απλού touch button, χαρίζοντάς σας τους εκρηκτικότερους οργασμούς της ζωής σας.

Ο finger vibe είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου χωρίς φθαλικά και λάτεξ, είναι αδιάβροχος για απολαυστικά παιχνίδια και στο ντους, ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος μπορείτε να τον έχετε παντού μαζί σας, στο σπίτι, στη δουλειά, στην βόλτα! Για απολαυστικότερη αίσθηση σας συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό.

Κατάλληλος για την διέγερση όλων των εξωτερικών ερωτογενών ζωνών.
Μήκος 8,6 cm Διάμετρος: 2,2 cm

Η συλλογή Flirts ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματα των παιχνιδιών και την υπέροχη συσκευασία που θυμίζει άνοιξη, γαλάζιο ουρανό, ηλιόλουστες μέρες και φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια και στόχος της είναι να φέρει την ξεγνοιασιά και τη χαρά στην κρεβατοκάμαρά σας.

Δείτε επίσης

10 Function Clitoral Suction Vibrator Pink by Loving Joy
€ 29,70
Quantum Clitoral Vibe Pink by Vibe Therapy
€ 17,90   € 14,90
Heart Vibe Coral Rose 5.0cm by Rianne S
€ 41,00
10 Function Clitoral Suction Vibrator Black by Loving Joy
€ 29,90
Caresse Legend Wand Massager Purple by ToyJoy
€ 56,90   € 48,90
Επιστροφή στην κορυφή