Lizzy Romance Bullet Vibrator by Dream Toys

€ 48,90 € 39,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8013
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 12,70 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,30 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632679530
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα την πολυτελή συλλογή Romance της εταιρίας Dream Toys, μία κομψή σειρά παιχνιδιών σιλικόνης σε βαθύ μπορντό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και αληθινή αριστοκρατική εμφάνιση.

Τονώστε μοναδικά τις ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας με τον ξεχωριστό Lizzy, τον νέο, επαναφορτιζόμενο δονητή τύπου σφαίρα από την κομψή συλλογή Romance.

Κομψός και φινετσάτος, με διακριτική σχεδίαση, μικρό μέγεθος και σχήμα που παραπέμπει σε σφαίρα, ο Lizzy είναι σχεδιασμένος να προσφέρει έντονη διέγερση στην περιοχή του κόλπου και της κλειτορίδας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πρωκτικά. Ο άκαμπτος άξονας, καλυμμένος με μαλακή σιλικόνη άριστης ποιότητας με ελαφρά ανάγλυφη επιφάνεια σε σχήμα μικρών ρόμβων, το στρογγυλεμένο άκρο και η μεγάλης ισχύος δόνηση 7 διαφορετικών ρυθμών και 3 ταχυτήτων έντασης, θα σας πάρουν το μυαλό, χαρίζοντάς σας στιγμές αληθινής απόλαυσης.
Εύκολος χειρισμός με ένα μόνο κουμπί στο κάτω μέρος του δονητή.
Τέλειο μέγεθος τσέπης (pocket size) για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Ο Lizzy είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη άριστης ποιότητας χωρίς φθαλικά και λάτεξ και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για αδιάλειπτη απόλαυση.

Αδιάβροχη λειτουργία (πιστοποίηση IPX7).
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να τον αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.
Μήκος:12,7 cm, διάμετρος: 2,3 cm.

Δείτε επίσης

Hybris Blue Evolution by Dream Toys
€ 74,90   € 69,40
Prince Charming Pop Tease 7 Blue Global Novelties
€ 46,90   € 34,88
The Candy Shop Peach Party Dream Toys
€ 63,90   € 53,87
Metal Mitch Midnight Magic by Dream Toys
€ 36,90   € 33,90
Funky Wave Vibrator Violet by ToyJoy
€ 24,80   € 22,80
Επιστροφή στην κορυφή