Thalia Royal Fantasies Clitoral Vibrator by Dream Toys

€ 77,80 € 66,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8108
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632677499
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη νέα σειρά ερωτικών αντικειμένων Royal Fantasies σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Τα παιχνίδια της συλλογής Royal Fantasies ξεχωρίζουν για την λιτή και διακριτική σχεδίαση, την άριστη εργονομία και λειτουργικότητα και το γλυκό μοβ χρώμα με τις ροζ – χρυσές λεπτομέρειες, χαρακτηριστικά που προσδίδουν στα ερωτικά αυτά βοηθήματα μία αξεπέραστη νότα κομψότητας και πολυτέλειας.
Απολαύστε αισθαντικές εμπειρίες έντονης διέγερσης με τον υπέροχο Thalia, τον νέο, πανέμορφο διεγέρτη της εταιρίας Dream Toys.

Mε υπέροχο στρογγυλεμένο σχήμα, όμορφες καμπύλες και λεία, ομαλή επιφάνεια για βελούδινα απαλή αίσθηση, ο Thalia, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ειδικά για την τόνωση της κλειτορίδας - αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο σώμα - θα σας μαγέψει με τα ξεχωριστά του χαρίσματα, και θα σας προσφέρει στιγμές απόλυτης ηδονής, μόλις το εφοδιασμένο με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες ισχυρό μοτέρ του θα μεταφέρει τις δυναμικές δονήσεις στην καρδιά του κρυμμένου μαργαριταριού σας.

Ο Thalia ξεχωρίζει επίσης και για το μοντέρνο, εργονομικό του design, καθώς όλη σχεδόν την επιφάνεια του μπροστινού τμήματος διατρέχει μία προεξοχή, η οποία εκτός ότι προσδίδει μία νότα κομψότητας στο παιχνίδι, εξυπηρετεί και στην ευκολία του κρατήματος, καθιστώντας τον χειρισμό του ακόμη πιο εύκολο. Επιπλέον, στην πίσω πλευρά, στο σημείο της κεφαλής υπάρχουν οριζόντιες ραβδώσεις για ακόμη πιο έντονη διέγερση.

Ο διεγέρτης είναι κατασκευασμένος από μαλακή, premium σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση. Ο χειρισμός γίνεται με 2 απλά κουμπιά που βρίσκονται επάνω στην σέξι προεξοχή. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB-pin για αποφυγή των ενοχλητικών διακοπών, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για ονειρεμένα παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να τον αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.
Χρόνος φόρτισης 2 ώρες. Χρόνος παιχνιδιού: 1 ώρα
Διαστάσεις: 4,5 cm διάμετρος, 10 cm μήκος

Δείτε επίσης

3 Speed Power Bullet Breeze Flow Fuchsia 12.50cm by BMS Factory
€ 18,90
Glam Travel Wand Bordeaux by Dream Toys
€ 59,70   € 54,30
Caresse Legend Wand Massager Purple by ToyJoy
€ 56,90   € 48,90
Funky Massager Clitoral Vibrator 10cm Violet by ToyJoy
€ 12,80   € 10,40
Kratos Blue Evolution by Dream Toys
€ 64,90
Επιστροφή στην κορυφή