Aqua Mini Rechargable Wand Massager Pink by BodyWand

€ 108,90 € 97,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8319
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 15,90 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Εταιρεία Bodywand
Προέλευση Japan
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 726633977594
Βιώστε μία ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης και ερωτικής διέγερσης με το εξαιρετικό Aqua Mini Rechargeable Squash, το νέο, επαναφορτιζόμενο wand με την υπογραφή της Bodywand.

Μίνιμαλ, κομψό και διακριτικό, το Bodywand Aqua Mini είναι πλήρως αδιάβροχο (μπορείτε να το βυθίσετε στο νερό), καθώς σχεδιάστηκε για να σας συνοδεύει υπέροχα στο μπάνιο ή το ντους, αλλά και στις υποβρύχιες αταξίες σας. Κολυμπήστε μαζί του ή αφήστε το να κολυμπήσει ανάμεσα στα πόδια σας και κρατήστε την αναπνοή σας από τους απανωτούς οργασμούς που θα κατακλύσουν το σώμα και την ψυχή σας!

H λαβή του, σταθερή και βολική, ιδανική για άνετο κράτημα, καταλήγει σε μία ιδιαίτερα εύκαμπτη, λεία και ομαλή κεφαλή, ειδικά μελετημένη να αγκαλιάζει τον πολύτιμο ερωτικό θησαυρό σας ή όποιο άλλο σημείο του σώματός σας επιθυμείτε να τονώσετε ή να ξεκουράσετε, ενώ το εξαιρετικά ισχυρό, αλλά απόλυτα διακριτικό μοτέρ του, εξοπλισμένο με οκτώ μοτίβα δόνησης και παλμών και πολλαπλά επίπεδα έντασης, τα οποία εναλλάσσονται με ένα μόνο άγγιγμα, είναι σχεδιασμένο με ήπια επίπεδα ήχου που καλύπτουν τους ήχους των δονήσεων, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το μασάζ σας με ηρεμία.

Μικρό, ελαφρύ και διακριτικό, το Bodywand Aqua Mini είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τις εκδρομές και τα ταξίδια σας. Μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας, καθώς καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στην τσάντα σας, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μπαταρίες, καθώς είναι επαναφορτιζόμενο, μέσω θύρας USB.

Η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 90 λεπτά και σας προσφέρει συνεχή απόλαυση έως και 45 λεπτά.
Όταν το χρησιμοποιείτε ως ερωτικό αξεσουάρ να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νέρο για ενίσχυση της αίσθησης και αποφυγή των ερεθισμών. Πριν και μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.
Κατασκευάζεται από 100% υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικά.

Δείτε επίσης

Intense Fun Lippsy Clitoral Vibrator by DreamLove
€ 28,90   € 24,90
Kernex 2 Vibrating Rechargable Bullet Black & Silver DreamLove
€ 28,90
Glam Wand Large Vibrator Pink by Dream Toys
€ 89,80   € 82,90
Pro To Go 3 Air Pulse Stimulator & Vibration Black by Satisfyer
€ 54,90   € 48,77
Stacey Romance Lipstick Vibrator by Dream Toys
€ 44,90   € 34,86
Επιστροφή στην κορυφή