Tri Rabbit Vibrator Pink by Vibe Therapy

€ 69,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5488
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία 3 × AAA
Εταιρεία Vibe Therapy
Barcode 6946689010586
Πολυτέλεια, κομψότητα, εργονομική σχεδίαση και ποιότητα υλικών είναι κάποια από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Vibe Therapy Tri-Rabbit, του νέου δονητή τύπου κουνελάκι της εταιρίας Seven Creations.

Εξοπλισμένος με έναν δυναμικό, ελαφρά κυρτό, καμπυλόγραμμο άξονα, σχεδιασμένο να ταιριάζει απόλυτα στις φυσικές καμπύλες του σώματος, με στρογγυλεμένη, ευέλικτη κεφαλή, κατάλληλη για εύκολη και άνετη διείσδυση και απαλή, βελούδινη υφή, ιδανική για ασφαλείς, χωρίς τραυματισμούς διεισδύσεις, ο Tri-Rabbit, θα αγκαλιάσει ιδανικά τις εσωτερικές ερωτικές σας ζώνες, προετοιμάζοντάς σας για τις μαγικές στιγμές που θα βιώσετε, ενώ το μικρότερο στέλεχος, εξοπλισμένο με αυτάκια κουνελιού θα χαϊδεύει την κλειτορίδα σας, κατακλύζοντάς σας με αλλεπάλληλα οργασμικά κύματα.

Ο Tri-Rabbit διαθέτει 3 ξεχωριστούς κινητήρες, τοποθετημένους στην κεφαλή και στη βάση του άξονα, καθώς και στον διεγέρτη της κλειτορίδας και 7 διαφορετικά προγράμματα δόνησης, τα οποία ενεργοποιούνται με εξαιρετική ευκολία μέσω ενός πάνελ ελέγχου με κουμπιά αφής στη βάση του δονητή για να επιλέγετε εσείς κάθε φορά την ένταση τη διάρκεια και την ποιότητα των δονήσεων.

Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας, υποαλλεργική σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ, ο Tri-Rabbit καθαρίζεται εύκολα, δεν κρατάει μύκητες, ενώ είναι άοσμος, αθόρυβος και αδιάβροχος, για σέξι παιχνίδια και στο ντους. Κατάλληλος και για παιχνίδια θερμοκρασίας.

Συνολικό μήκος: 23cm Διάμετρος: 4cm.

Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες τύπου AAA

Προσοχή! Αφαιρέστε τις μπαταρίες όταν δεν χρησιμοποιείτε τον δονητή..

Δείτε επίσης

Triton Rabiit Vibrator Midnight Magic Dream Toys
€ 96,90   € 78,85
Elite Josephine G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 68,80   € 58,70
Atropos Rabbit Vibrator Goddess Collection by Dream Toys
€ 105,90   € 89,72
Castalia Rabbit Royal Fantasies Dream Toys
€ 82,90   € 69,73
OhMama! Powerfull Dolphin Vibrator Purple DreamLove
€ 48,92   € 44,50
Επιστροφή στην κορυφή