Greedy Girl Rabbit G-Spot Vibrator Black by Fifty Shades of Grey

€ 118,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5828
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 24,00 cm
Εισαγόμενο 13,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108815734
Προέλευση United Kingdom
"Αυτό είναι πάρα πολύ - όλη αυτή η υπερδιέγερση, παντού, το σώμα μου αρχίζει να ανυψώνεται και στα γόνατά μου, δεν είμαι σε θέση να ελέγξω την ένταση ... Ω ..." – Ana Steele
Ικανοποιήστε την άπληστη σεξουαλική σας φύση με τον ξεχωριστό Greedy Girl Vibrator, τον νέο, επαναφορτιζόμενο Rabbit δονητή από την συλλογή Fifty Shades of Grey.

Ο ιδιαίτερος αυτός Rabbit δονητής συνδυάζοντας μία εξαιρετικά μεταξένια στην υφή σιλικόνη με 36 πιθανούς συνδυασμούς λειτουργίας δόνησης θα σας χαρίσει συναρπαστικούς, ονειρεμένους οργασμούς. Διαθέτει 2 ισχυρούς κινητήρες, έναν στον κύριο άξονα και έναν στα αυτιά και 15 ταχύτητες και μοτίβα δόνησης - 3 ταχύτητες και 9 μοτίβα στο κυρίως σώμα, για έντονο G-spot μασάζ και 3 ταχύτητες στα μακριά, παχιά, εύκαμπτα αυτιά, για ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας. Οι ανεξάρτητοι κινητήρες του σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε είτε τη δόνηση στον άξονα είτε αυτή στο λαγουδάκι ή και να τις συνδυάσετε για απολαυστική διέγερση μέσα και έξω. Ο κινητήρας στον άξονα "ζωντανεύει" μέσω του μεγάλου κουμπιού ελέγχου στη βάση του δονητή. Πατώντας το συνεχόμενα μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν πλήρη κύκλο και στις δώδεκα λειτουργίες του. Για την ενεργοποίηση του μοτέρ που βρίσκεται στο “λαγουδάκι”, πιέστε απλά το μικρότερο, κυκλικό κουμπί ελέγχου και καλή σας διασκέδαση!

O Greedy Girl είναι αθόρυβος, για διακριτική λειτουργία, αδιάβροχος, για παιχνίδια και κάτω από το νερό, επαναφορτιζόμενος με USB καλώδιο, για χρήση χωρίς διακοπές και είναι ιδανικός για διακριτικά και ευφάνταστα παιχνίδια. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Για επιπλέον αίσθηση και προστασία εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα ενός ποιοτικού λιπαντικού με βάση το νερό.

Συνολικό μήκος 24,0cm, μήκος διείσδυσης: 13,5cm, διάμετρος: 3.2cm.
Φόρτιση για 120 λεπτά για 60 λεπτά ισχυρής χρήσης.

Δείτε επίσης

Athena Rabbit with Moving Beads Goddess Collection Dream Toys
€ 117,80   € 94,80
Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,00
Twin Turbo Dolphin 26cm by ToyJoy
€ 57,90   € 49,80
Love Rabbit Jingle Fiesta Vibrator by ToyJoy
€ 44,80
Sofia Red Evolution by Dream Toys
€ 67,90   € 56,86
Επιστροφή στην κορυφή