EveryGirl Rabbit Vibrator 18cm Black by Rocks-Off

€ 82,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6767
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Rocks Off
Barcode 811041013566
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση United Kingdom
Ό, τι επιθυμείτε, ό,τι χρειάζεστε, ό,τι ποθείτε θα το βρείτε στον εξαιρετικό Everygirl Rabbit Vibrator, τον νέο, υπέροχο δονητή τύπου Rabbit από την εταιρία Rocks-Off,

Κομψός, πολυτελής και σέξι με μοντέρνα σχεδίαση και άριστη ποιότητα υλικών, ο Everygirl φτιάχτηκε για να πραγματοποιήσει όλα τα θέλω της μοντέρνας γυναίκας του σήμερα.

Εξοπλισμένος με έναν στιβαρό, δυναμικό κορμό, ο οποίος πλαταίνει ελαφρά όσο ανεβαίνει προς τα πάνω καταλήγοντας μία στρογγυλεμένη, ραβδωτή κεφαλή, η οποία διεισδύει χωρίς δυσκολία στον κόλπο, τονώνοντας το μαγικό G-spot, καθώς και τις νευρικές απολήξεις του κολπικού καναλιού και των χειλιών και ένα μικρότερο στέλεχος, τύπου rabbit για αξέχαστη κλειτοριδική διέγερση, ο Everygirl θα σας χαρίσει αμέτρητα χαμόγελα ικανοποίησης

Ο δονητής διαθέτει επίσης δύο ισχυρούς, ανεξάρτητους κινητήρες (έναν στον κορμό και έναν στο κλειτοριδικό στέλεχος) εφοδιασμένους με 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και ταχύτητας για ονειρεμένη, συνδυαστική διέγερση 3 σημείων (Κόλπος,G-spot, Κλειτορίδα). Τα προγράμματα ρυθμίζονται εύκολα μέσω δύο εύχρηστων κουμπιών στη βάση του δονητή. Μία LED λυχνία αλλάζει χρώματα όσο εσείς ψάχνετε τη ρύθμιση που σας ταιριάζει!

Ο Everygirl είναι κατασκευασμένος από απόλυτα ασφαλή για το σώμα, βελούδινη σιλικόνη ιατρικού τύπου και διαθέτει μπαταρία λιθίου, η οποία επαναφορτίζεται μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ στη…μέση, ενώ είναι και αδιάβροχος για τολμηρά παιχνίδια και στο μπάνιο!

Συνιστούμε να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Καθαρίζει πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ερωτικών αξεσουάρ πάντα στην καλύτερη ποιότητα και τιμές της αγοράς.

Συνολικό μήκος:18 cm, Μήκος διείσδυσης: 11 cm . Διάμετρος: 3,5 cm
Χρόνος φόρτισης: 180 λεπτά
Χρόνος παιχνιδιού: 180 λεπτά

Χρήση: Κρατήστε το κουμπί παρατεταμένα μέχρι να ενεργοποιηθεί ο δονητής και μετά με κάθε click επιλέγετε το πρόγραμμα που θέλετε!

Δείτε επίσης

Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,00
Mini Rabbit 7 Function Silicone Bullet Vibrator Purple by Loving Joy
€ 28,80
Glam Lux Rabbit Vibrator bordeaux Dream Toys
€ 93,90
Sofia Red Evolution by Dream Toys
€ 67,90   € 56,86
Aphrodite Triple Rabbit Vibrator Pink by ToyJoy
€ 72,60
Επιστροφή στην κορυφή