G-Spot Slim Rabbit Vibrator Black by Happy Rabbit

€ 98,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6768
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Happy Rabbit
Barcode 5060020005848
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση United Kingdom
Αφεθείτε στη μαγεία της διπλής διέγερσης και απολαύστε συναρπαστικούς, ονειρεμένους οργασμούς με τον εξαιρετικό Happy Rabbit Slimline G-Spot Vibrator, τον νέο υπέροχο δονητή της εταιρίας Lovehoney

Κομψός, πολυτελής και μοντέρνος με εργονομική σχεδίαση και απαλή, μεταξένια υφή, ο Happy Rabbit Slim φτιάχτηκε για να αγκαλιάζει τέλεια τα γλυκά σημεία του κορμιού σας, προσφέροντάς σας απαράμιλλη κλειτοριδική και κολπική διέγερση. Επιπλέον, η λεπτή του σχεδίασή τον καθιστά ιδανικό για τους αρχάριους αλλά και για τις λάτρεις των πιο μικρών και διακριτικών vibrators, για solo είτε και για duo playing

Προικισμένος με έναν στιβαρό, μακρύ και λεπτό άξονα με μία ελαφρά κυρτή, έντονη, ωοειδή κεφαλή, η οποία διεισδύει άνετα στον κόλπο σας, τονώνοντας υπέροχα τα πλούσια τοιχώματά του φτάνοντας μέχρι και το πολυπόθητο G-spot και ένα άτακτο “κουνελάκι” με παχιά, εύκαμπτα αυτιά, τα οποία γαργαλάνε και ερεθίζουν την κλειτορίδα σας. ο Happy Rabbit Slim σχεδιάστηκε για να σας χαρίζει ονειρεμένους οργασμούς.

Με 2 ισχυρούς, ανεξάρτητους κινητήρες, έναν στον κύριο άξονα, εξοπλισμένο με 3 σούπερ ταχύτητες και 9 μοτίβα δόνησης και έναν στο στέλεχος Rabbit, εφοδιασμένο με 3 διαφορετικές ταχύτητες ο Happy Rabbit Slim σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις χάρες του είτε μεμονωμένα, είτε και συνδυαστικά, απολαμβάνοντας μία υπέροχη διπλή διέγερση μέσα και έξω. Η επιλογή είναι δική σας.
Η ενεργοποίση/απενεργοποίηση των προγραμμάτων γίνεται εύκολα μέσω δύο απλών κουμπιών που βρίσκονται στην βάση του δονητή.

Κατασκευασμένος από εξαιρετικής ποιότητας σιλικόνη, απόλυτα ασφαλούς για το σώμα, ο Happy Rabbit Slim είναι πλήρως αδιάβροχος για χρήση και στο μπάνιο, ή στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), για να τον απολαμβάνετε χωρίς… διακοπές. Επιπλέον, διαθέτει και travel lock για αποφυγή τυχόν άστοχων και άκαιρων ενεργοποιήσεων!

Συνιστούμε να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Καθαρίζει πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ερωτικών αξεσουάρ πάντα στην καλύτερη ποιότητα και τιμές της αγοράς.

Συνολικό μήκος 21cm, Μήκος διείσδυσης: 11,4cm . Διάμετρος: 3,4cm
Χρόνος φόρτισης: 150 λεπτά
Χρόνος παιχνιδιού: 120 λεπτά

Δείτε επίσης

Prestige Alexia Rabbit Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 66,90   € 63,86
Heating Thrustmachine Rabbit Vibrator Vibes of Love Dream Toys
€ 98,90   € 88,90
Charmin Style Elegance 20cm Black by Toyz4Lovers
€ 52,80
Triton Rabiit Vibrator Midnight Magic Dream Toys
€ 96,90   € 78,85
Greedy Girl Rabbit G-Spot Vibrator Black by Fifty Shades of Grey
€ 118,90   € 108,70
Επιστροφή στην κορυφή