Elys Convex Purple Rabbit by Toyz4Lovers

€ 48,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6852
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 13,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Toyz4Lovers
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Italy
Barcode 8053629698396
Ζήστε μοναδικές στιγμές διπλής απόλαυσης με τον Convex Rabbit Purple, τον νέο υπέροχο δονητή-κουνέλι από την πολυτελή σειρά Elys της εταιρίας Toyz4Lovers
Κομψός, διακριτικός και σέξι με βελούδινη υφή και άριστη ποιότητα κατασκευής, ο Convex σχεδιάστηκε για να αγκαλιάζει τέλεια τα γλυκά σημεία του κορμιού σας, χαρίζοντάς σας απαράμιλλη κλειτοριδική και κολπική διέγερση.

Το καινοτόμο, εργονομικό του σχήμα με τον λεπτό, στιβαρό άξονα για…βαθιές διεισδύσεις, την έντονη καμπυλόγραμμη κεφαλή για βέλτιστη διέγερση των νευρικών απολήξεων του κολπικού καναλιού και του ευαίσθητου G-spot και το κλειτοριδικό στέλεχος για τόνωση και διέγερση της κλειτορίδας, υπόσχεται να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και ονειρεμένες κορυφώσεις.

Ο Convex διαθέτει επίσης, ισχυρό μοτέρ εφοδιασμένο με 9 διαφορετικά προγράμματα δόνησης, τα οποία ελέγχονται εύκολα μέσω των δύο απλών κουμπιών στη βάση του δονητή για να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας, υγιεινή σιλικόνη απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς ραφές ή πόρους, ενώ είναι επαναφορτιζόμενος με USB καλώδιο και αδιάβροχος για απολαυστικά παιχνίδια και στο ντους.

Σας συνιστούμε να συνοδεύετε τον δονητή με ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και να τον καθαρίζετε πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι ή ένα το κατάλληλο toy cleaner.

Συνολικό μήκος: 21,2cm.
Μήκος διείσδυσης: 13,5cm
Διάμετρος: 3,7cm.

Δείτε επίσης

EveryGirl Rabbit Vibrator 18cm Black by Rocks-Off
€ 82,90
Splendor Luz Rabbit Vibrator 17cm Black by ToyJoy
€ 68,90   € 62,80
Mini Rabbit 7 Function Silicone Bullet Vibrator Purple by Loving Joy
€ 28,80
Dual G-Spot Rabbit Vibrator Pink Dream Toys
€ 89,80   € 84,65
Silk Intense Soft Silicone Rabbit by ToyJoy
€ 74,90   € 64,90
Επιστροφή στην κορυφή