Cocky Rabbit Vibes of Love by Dream Toys

€ 83,90 € 78,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6932
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632676645
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Για σας που επιθυμείτε απόλυτα ρεαλιστικές απολαύσεις στο κρεβάτι σας, ο Cocky Rabbit, ο νέος, υπέροχος δονητής λαγουδάκι, σε σχήμα πέους, από την νεανική σειρά Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Καλαίσθητος, δυναμικός και φινετσάτος, σε ένα υπέροχο κοριτσίστικο ροζ, ο Cocky Rabbit προσεγγίζει όσο καλύτερα γίνεται το ... “αληθινό μόριο”. Εξοπλισμένος με έναν ευθυτενή, πλαισιωμένο με έντονες φλέβες κατά μήκος της επιφάνειάς του, στιβαρό άξονα, μία ζουμερή, καλοσχηματισμένη, γεμάτη στρογγυλάδες βάλανο, ιδανική για ομαλή διείσδυση και υπέροχη διέγερση των ερωτογενών ζωνών και ένα μικρότερο στέλεχος με τρυφερά bunnyears για έντονο ερεθισμό της κλειτορίδας, ο σούπερ αυτός rabbit δονητής θα σας ενθουσιάσει με τα πολυπληθή ταλέντα του. Επιπλέον, 2 ισχυρά, αλλά αθόρυβα μοτέρ εξοπλισμένα με 3 επίπεδα σταθερής δόνησης και 6 διαφορετικού ρυθμού μοτίβα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ξεχωριστά θα φροντίσουν για την απρόσκοπτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Ο δονητής ελέγχεται πολύ εύκολα μέσω 2 απλών κουμπιών στη βάση του. Κρατήστε το κουμπί on/off πατημένο για 2-3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τον δονητή. Πατήστε εκ νέου για να επιλέξετε το πρόγραμμα δονήσεων του κλειτοριδικού στελέχους. Πιέστε το κουμπί λειτουργίας για να επιλέξετε το πρόγραμμα δονήσεων στο κεντρικό στέλεχος.

Ο Cocky Rabbit είναι κατασκευασμένος από ομαλή, λεία σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, απαλλαγμένη από φθαλικές ενώσεις και.λάτεξ. Είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB-pin(παρέχεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος για τρελά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Χρόνος πλήρους φόρτισης: 2,5 ώρες. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει. Όταν φορτιστεί πλήρως, η λυχνία παραμένει αναμμένη.

Πριν και μετά από κάθε χρήση, πλύνετε τον δονητή με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Σκουπίστε προσεκτικά. Κατόπιν ψεκάστε ολόκληρη την επιφάνεια με ένα απολυμαντικό σπρέι για ερωτικά παιχνίδια και αποθηκεύστε το σε ξηρό και σκοτεινό μέρος χωριστά από τα υπόλοιπα toys της συλλογής σας. Για μεγιστοποίηση των αισθήσεων να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Διαστάσεις: 21,0cm x 3.20cm

Δείτε επίσης

Coco Duo Rabbit Vibrator Vivre by Dream Toys
€ 78,90   € 66,90
Sofia Red Evolution by Dream Toys
€ 67,90   € 56,86
Love Rabbit Jingle Fiesta Vibrator by ToyJoy
€ 44,80
OhMama! Powerfull Dolphin Vibrator Purple DreamLove
€ 48,92   € 44,50
Dua Interchangeable Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 98,90
Επιστροφή στην κορυφή