Artemis Red Revolution by Dream Toys

€ 68,80 € 56,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6934
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632677338
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
“Επαναστατήστε” απέναντι στις συμβατικές ερωτικές συνήθειες και βάψτε με κόκκινο τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις με τον Artemis, τον νέο, υπέροχο Rabbit Vibrator από την αισθησιακή σειρά Red Revolution της εταιρίας DreamToys.

Κομψός, πολυτελής και φινετσάτος, σε ένα προκλητικό κόκκινο της φωτιάς, ο Artemis, θα σας ενθουσιάσει με την ομαλή, λεία υφή του, την άψογη ρεαλιστική του σχεδίαση και την άριστη λειτουργικότητά του. Το λεπτό και στιβαρό μα συνάμα λυγερόκορμο, εύκαμπτο σώμα του σε σχήμα “αληθινού μορίου” με την καλοφτιαγμένη, πτυχωτή, καμπυλόγραμμη βάλανο, σχεδιασμένη να διεισδύει εύκολα στον κόλπο και να τονώνει τις ερωτογενείς εσωτερικές σας ζώνες και …το δυσεύρετο G-spot, θα βάλει φωτιά στις αισθήσεις σας, ενώ το μικρότερο κλειτοριδικό στέλεχος, εξοπλισμένο με 2 μαλακά, λαγουδίσια αυτάκια θα στοχεύει την σαρκώδη φύση σας, οδηγώντας σας σε οργασμικές εκρήξεις.

Ο Artemis διαθέτει δύο εξαιρετικά δυναμικους, αλλά ιδιαίτερα αθόρυβους κινητήρες, έναν στο επάνω μέρος του άξονα και έναν στο κλειτοριδικό στέλεχος, εφοδιασμένους με 10 συνολικά προγράμματα λειτουργίας, 3 επίπεδα σταθερών δονήσεων και 4 διαφορετικούς ρυθμούς στον άξονα και 3 επίπεδα σταθερής δόνησης στο κλειτοριδικό στέλεχος, για να επιλέγευτε κάθε φορά με ποιο θέλετε να κάνετε παιχνίδι.

Χρήση: Ο δονητής ελέγχεται πολύ εύκολα μέσω 3 απλών κουμπιών στη βάση του. Κρατήστε το κουμπί on/off πατημένο για 2-3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τις δονήσεις στον κεντρικό άξονα. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να επιλέξετε το πρόγραμμα δονήσεων στο κεντρικό στέλεχος. Πιέστε το επάνω κουμπί για να ενεργοποιήσετε και να επιλέξετε το μοτίβο των δονήσεων στο κλειτοριδικό στέλεχος.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από ομαλή, λεία σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, απαλλαγμένη από φθαλικές ενώσεις και λάτεξ. Είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB-pin(παρέχεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος για τρελά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Χρόνος πλήρους φόρτισης: 2 ώρες. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει. Όταν φορτιστεί πλήρως, η λυχνία παραμένει αναμμένη.

Πριν και μετά από κάθε χρήση, πλύνετε τον vibrator με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Σκουπίστε προσεκτικά. Κατόπιν ψεκάστε ολόκληρη την επιφάνεια με ένα απολυμαντικό σπρέι για ερωτικά παιχνίδια και αποθηκεύστε το σε ξηρό και σκοτεινό μέρος χωριστά από τα υπόλοιπα toys της συλλογής σας. Για μεγιστοποίηση των αισθήσεων να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Διαστάσεις: 21,0cm x 4,0cm

Δείτε επίσης

Twin Turbo Dolphin 26cm by ToyJoy
€ 57,90   € 49,80
Dua Interchangeable Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 98,90
Glam Lux Rabbit Vibrator bordeaux Dream Toys
€ 93,90
Jackson Glosy Rabbit Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Love Rabbit Grove Parade Vibrator by ToyJoy
€ 44,90   € 35,90
Επιστροφή στην κορυφή