Sparkling Julia Duo Vibrator by Dream Toys

€ 78,90 € 67,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7980
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 21,50 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,90 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101991
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Sparkling της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ώριμες, έμπειρες, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες που απολαμβάνουν στο έπακρο το δώρο της ζωής. Τις απρόβλεπτες, καθηλωτικές, αντισυμβατικές γυναίκες του σήμερα που αγαπούν τη διασκέδαση και την περιπέτεια και επιθυμούν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα, ανεξερεύνητα μονοπάτια. Τις λαμπερές, σαγηνευτικές, μοντέρνες γυναίκες της εποχής που τολμούν να διεκδικούν και να απολαμβάνουν ό,τι τους δίνει χαρά και ευχαρίστηση.

Η εν λόγω συλλογή ξεχωρίζει για την εργονομική σχεδίαση, την άριστη λειτουργικότητα και το απαράμιλλο στυλ. Σήμα κατατεθέν της το όχι πολύ γλυκό ή girly ροζ χρώμα με τις μεταλλικές πινελιές, χαρακτηριστικά που προσφέρουν στα παιχνίδια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Διπλό στέλεχος, διπλή απόλαυση με τον υπέροχο Duo Julia, τον νέο Rabbit δονητή από τη λαμπερή female συλλογή Sparkling της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός, μοντέρνος και εργονομικός, ο Julia διαθέτει ένα δυναμικό, καμπυλόγραμμο άξονα για έντονες, βαθιές διεισδύσεις και ένα αρκετά μεγάλο, εξίσου καμπύλο δεύτερο στέλεχος για την διέγερση της κλειτορίδας. Στο εσωτερικό του είναι κρυμμένοι τρεις ισχυροί, αλλά σχετικά αθόρυβοι κινητήρες. Οι δύο βρίσκονται στην κορυφή και στον διεγέρτη της κλειτορίδας και είναι εφοδιασμένοι με 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και έντασης (3 ταχύτητες & 7 ρυθμοί) για να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που σας ικανοποιεί και ο τρίτος είναι τοποθετημένος στο επάνω μέρος του παιχνιδιού και προσφέρει 3 λειτουργίες ταλάντωσης (κίνηση μπρος-πίσω) για ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Ο Julia είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι εντελώς αδιάβροχος, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Ελέγχεται εύκολα με 3 απλά κουμπιά. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Μήκος: 21,5 cm. Διάμετρος: 3,9 cm

Δείτε επίσης

Flirts Rabbit Vibrator Purple by Dream Toys
€ 38,90   € 32,68
Atropos Rabbit Vibrator Goddess Collection by Dream Toys
€ 105,90   € 89,72
Emily Romance Rabbit Vibrator by Dream Toys
€ 76,90   € 66,44
Dual G-Spot Rabbit Vibrator Pink Dream Toys
€ 89,80   € 84,70
Jackson Glosy Rabbit Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Επιστροφή στην κορυφή