Get Real Clitoral Realistic Vibrator 21cm Purple by ToyJoy

€ 27,90 € 24,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5437
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 21,50 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία 2 × AA
Χρώμα Μωβ
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221485045
To Silicone Realistic Clit Vibrator είναι ένας ρεαλιστικός δονητής που σχεδιάστηκε για το ταυτόχρονο ερεθισμό κόλπου (vaginal play) και κλειτορίδας (clitoral play).

Το Silicone Realistic Clit Vibrator έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πολύ προικισμένου ... εραστή. Ο σχεδιασμός του είναι απόλυτα ρεαλιστικός, με τις έντονες ραβδώσεις (φλέβες) να ξεχωρίζουν στην επιφάνεια του και την ελαφρά κλίση στο πάνω τμήμα του να αντιγράφει ιδανικά το ... the real thing.

Το Silicone Realistic Clit Vibrator έχει όμως και ... κάτι παραπάνω. Στο χαμηλότερο τμήμα του έχει μία απόληξη (γλώσσα), σκοπός της οποίας είναι η επαφή με τη κλειτορίδα. Στη πραγματικότητα κάθε φορά που η διείσδυση φτάνει στα 12,5cm, η "γλώσσα" έρχεται σε επαφή με τη κλειτορίδα - μεταδίδοντας έτσι τη δόνηση απευθείας στο συγκεκριμένο σημείο.

Το Silicone Realistic Clit Vibrator διαθέτει 7 διαφορετικά προγράμματα δόνησης. 3 προγράμματα συνεχόμενης δόνησης (διαφορετικά σε ένταση), 3 προγράμματα διακεκομμένης δόνησης (διαφορετικά σε ρυθμό) και 1 πρόγραμμα "low to high" - η δόνηση ξεκινάει με χαμηλή ένταση και καταλήγει σε υψηλή ένταση.

Το Silicone Realistic Clit Vibrator είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη - το καλύτερο υλικό που υπάρχει σήμερα στη βιομηχανία των Sex Toys. Είναι λείο, απαλό και απίστευτα ευχάριστο στην αφή. Είναι αδιάβροχο (για χρήση στο ντους), εντελώς άοσμο και η επιφάνεια του είναι μη-πορώδης - γεγονός που καθιστά τον καθαρισμό του ιδιαίτερα απλό.

Το Silicone Realistic Clit Vibrator της γνωστής εταιρίας Seven Creations προσφέρεται σε απίστευτη τιμή - σε τιμή που άλλες εταιρίες προσφέρουν μοντέλα από πλαστικές ύλες και χωρίς προγράμματα δόνησης. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα ...

Δείτε επίσης

Pop Supreme Vibrator LoveRabbit by ToyJoy
€ 37,90
Real Rapture Vibrator 16.50cm Brown by Toyz4Lovers
€ 42,90   € 33,92
Fury Real Rapture Vibrator by Toyz4Lovers
€ 29,70   € 27,90
Perfect Pleasures No1 by Seven Creations
€ 18,90   € 15,90
Get Real Smooth Realistic Vibrator 21cm Pink by ToyJoy
€ 27,90   € 24,50
Επιστροφή στην κορυφή