Get Real 20cm Vibrator with Balls Natural by ToyJoy

€ 45,90 € 41,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5523
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 18,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,00 cm
Υλικό PVC
Τροφοδοσία 2 × AA
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221486493
Το Get Real 8in.Vibrating Dildo της εταιρίας TOYJOY είναι ένα εξαιρετικής κατασκευής και ποιότητας ρεαλιστικό ομοίωμα πέους με αξιοσημείωτα “χαρακτηριστικά”, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, έτοιμο να σας προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση και απόλαυση.

Με εργονομικό σχεδιασμό, ρεαλιστικό, σχήμα και απαλή υφή, το Get Real 8in.Vibrating Dildo θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής. Η καλοσχηματισμένη, στιβαρή του βάλανος, ο μακρύς, δυνατός κορμός του με τις έντονα διογκωμένες φλέβες και τα ζουμερά μπαλάκια στη βάση του θα τονώσουν υπέροχα όλες τις εσωτερικές ερωτογενείς σας ζώνες, ενώ η πολλαπλών ταχυτήτων ισχυρή δόνηση του Dildo, η ένταση της οποίας ρυθμίζεται εύκολα, μέσω ενός εύχρηστου χειριστηρίου, προκειμένου να επιλέγετε μόνοι σας αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, θα ξεσηκώσει περαιτέρω τις αισθήσεις σας χαρίζοντάς σας μοναδικές κορυφώσεις. Παραχωρήστε το χειριστήριο στον/στην σύντροφό σας και μοιραστείτε την απόλαυση ή κάντε παιχνίδι μόνοι σας και κρατήστε την ευχαρίστηση μόνο για σας!

Το Get Real 8in.Vibrating Dildo διαθέτει ισχυρή βεντούζα στη βάση του, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί σε πολλές ζώνες strap on.
Το ομοίωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα και είναι κατάλληλο και για κολπική και για πρωκτική διέγερση. Λόγω της “πληθωρικής ” του διαμέτρου, απευθύνεται στους πολύ έμπειρους χρήστες των ερωτικών αξεσουάρ. Οι λιγότερο έμπειροι λάτρεις των sex toys μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο παιχνίδι για αυτούς μέσα από μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που θα βρουν στο πάντα ενημερωμένο κατάστημά μας.

Το Get Real 8in.Vibrating Dildo είναι αθόρυβο, άοσμο και καθαρίζεται εύκολα με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό, χωρίς πόρους, απόλυτα ασφαλές για το σώμα PVC υλικό. Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, δεν κρατάει μύκητες. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα συμβατικό, ποιοτικό λιπαντικό.

Μήκος: 20,5cm, διάμετρος: 5cm

Δείτε επίσης

Twister Real Rapture 20cm Vibrator by Toyz4Lovers
€ 29,90
Penetrating Pleasures No4 by Seven Creations
€ 18,90   € 15,85
Get Real 15cm Vibrator with balls Natural by ToyJoy
€ 31,90   € 26,80
Get Real Large Realistic Vibrator Black by ToyJoy
€ 32,90   € 28,80
Get Real Mini Realistic Vibrator 16cm Purple by ToyJoy
€ 24,90   € 21,70
Επιστροφή στην κορυφή