Super Stud Shower Vibrator 16cm by Calexotics

€ 58,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5812
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Προέλευση U.S.A
Μήκος 16,00 cm
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770086259
Τροφοδοσία 2 × AAA
Ζήστε την παθιασμένη ευχαρίστηση που τόσο λαχταράτε με τον Super Stud Vibrator, τον εξαιρετικό δονητή της Cal Exotic, ο οποίος ήρθε για να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία και να σας προσφέρει απίστευτη ικανοποίηση.

Το ρεαλιστικό του σχήμα με τις σχεδόν τέλειες φυσικές καμπύλες, ειδικά σχεδιασμένες για την τόνωση του μαγικού G-spot, αλλά και του τρυφερού p-spot, θα σας προσφέρει απλόχερη ηδονή, καθώς ο στιβαρός, εύκαμπτος άξονας με την ανάγλυφη με σχηματισμένες φλέβες επιφάνεια και τη καλοσχηματισμένη, έντονη βάλανο θα διεισδύει μέσα σας αγκαλιάζοντας τις εσωτερικές ερωτογενείς σας ζώνες και θα κάνει το κορμί σας να τρέμει από ηδονή, αφήνοντας παράλληλα τα ζουμερά τρυφερά του μπαλάκια να διεγείρουν εξωτερικά τα γλυκά σας σημεία!

Ο Super Stud διαθέτει ισχυρή δόνηση πολλαπλών ταχυτήτων, η οποία ελέγχεται εύκολα, μέσω ενός περιστρεφόμενου μπουτόν στη βάση του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και από τα δύο φύλα. Εντούτοις, στους αρχάριους παίκτες συστήνεται με θέρμη να περιοριστούν αποκλειστικά στην κολπική χρήση. Οι εμπειρότεροι players έχουν τη δυνατότητα να τον χαρούν και πρωκτικά.

Στο κάτω μέρος του δονητή υπάρχει, ισχυρή βεντούζα, η οποία στερεώνεται σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια για απολαυστικά hands-free παιχνίδια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή με το αγαπημένο σας strap on.

Ο Super Stud είναι κατασκευασμένος από premium υποαλλεργικό Pure Skin (TPR), υλικό, εξαιρετικά ζωντανό, απαλό και λείο, απόλυτα ασφαλές για το σώμα, άοσμο, χωρίς φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ. Είναι αδιάβροχος ώστε να μπορείτε να τον απολαύσετε και στο μπάνιο ή το ντους. Καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Εφαρμόστε του λιπαντικό με βάση το νερό για ακόμη πιο διεγερτικές αισθήσεις.

Συνολικό μήκος: 20,3cm Μήκος διείσδυσης: 13.00cm, Διάμετρος: 3.50cm, Απαιτούνται 2 x AA μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται).

Δείτε επίσης

Bully Vibrator Black 20cm by Loving Joy
€ 16,90
Tornado Real Rapture Vibrator by Toyz4Lovers
€ 28,90
Get Real Realistic Vibrator Purple by ToyJoy
€ 27,90   € 24,80
King Cock 18cm Vibrating Cock by Pipedream
€ 59,60
Get Real Smooth Realistic Vibrator 21cm Natural by ToyJoy
€ 27,90   € 24,70
Επιστροφή στην κορυφή