King Cock 18cm Vibrating Cock by Pipedream

€ 59,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6541
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 22,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,60 cm
Τροφοδοσία 3 × AAA
Υλικό PVC
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912737707
Το King Cock 7΄΄Vibrating Cock διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικά premium ομοιώματος. Το ζουμερό, καλοσχηματισμένο κεφαλάκι του με την ελαφριά στρογγυλεμένη άκρη για άνετη διείσδυση, καθώς και ο δυναμικός στιβαρός του άξονας, γεμάτος, υπέροχες φλέβες και πτυχώσεις στην επιφάνεια, είναι χειροποίητα, αποτυπωμένα με ρεαλισμό και εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και σχεδιάστηκαν για να σας προσφέρουν μία ιδιαίτερα ζωντανή εμπειρία.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του, ο δυνατός και ταυτόχρονα ευλύγιστος άξονάς του, ο οποίος κάμπτεται αρκετά, για να τον προσαρμόζετε στις μοναδικές σας καμπύλες και περιγράμματα δημιουργώντας τέλεια συνταιριάσματα και… ονειρεμένους οργασμούς. Το Cock διαθέτει ρυθμιζόμενη δόνηση με ροοστάτη στη βάση του για έντονες και ισχυρά vibes, καθώς και δυνατή βεντούζα, την οποία μπορείτε να κολλήσετε σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες. Επίσης, μπορεί και να προσαρμοστεί σε όσες ζώνες strap on διαθέτουν εφαρμογή o-ring!

Με μήκος διείσδυσης 17,0cm και διάμετρο 4,6cm, το καταπληκτικό αυτό vibrating dildo θα σας χαρίσει ατέλειωτες στιγμές ευχαρίστησης.

Η εταιρία Pipedream παρουσιάζει τη νέα σειρά ρεαλιστικών ομοιωμάτων πέους King Cock και επιχειρεί να κλέψει τις εντυπώσεις, υποσχόμενη αληθινές “βασιλικές” απολαύσεις. Κατασκευασμένα με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα εξαιρετικά αυτά ερωτικά παιχνίδια προκαλούν τον θαυμασμό με τη ρεαλιστική τους εμφάνιση και την ποιότητα των υλικών τους.

Η ζωντανή τους εικόνα, η απαλή σα μετάξι υφή τους και η κομψή τους σχεδίαση, πλούσια σε στοιχεία αποτυπωμένα με ακρίβεια στο χέρι, θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις προσδοκίες σας.

Όλα τα dildos είναι κατασκευασμένα από ασφαλές για το σώμα, αντιαλλεργικό PVC, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων ή λάτεξ. Μπορείτε να τα απολαύσετε και στο μπάνιο καθώς είναι αδιάβροχα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τα εύκολα με ένα toy cleaner ή με ζεστό νερό και σαπούνι. Μην παραλείψετε να τους εφαρμόσετε λιπαντικό για ακόμα πιο άνετες και απολαυστικές διεισδύσεις.

Tα ομοιώματα πέους King Cock τιμούν πραγματικά το όνομά τους.

Δείτε επίσης

Rod Power Stud 18cm Purple by California Exotics
€ 34,90   € 27,90
Get Real Mini Realistic Vibrator 16cm Purple by ToyJoy
€ 24,90   € 21,70
Get Real 20cm Vibrator with Balls Natural by ToyJoy
€ 45,90   € 41,50
Get Real Slim Vibrator 20cm Natural by ToyJoy
€ 27,90   € 24,50
Penetrating Pleasures Large 23cm by Seven Creations
€ 29,80   € 25,80
Επιστροφή στην κορυφή