Real Feel Deluxe 23cm Suction Cup by Pipedream

€ 58,90 € 52,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6654
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 20,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,00 cm
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Τροφοδοσία 2 × AA
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912340778
Απολαύστε τον θηριώδη Real Feel Deluxe 9΄΄ και ζήστε εμπειρίες εκτός ορίων!
Ο επιβλητικός σε μήκος, ευθυτενής, στιβαρός άξονας, η διάσπαρτη με έντονα σχηματισμένες φλέβες ανάγλυφη επιφάνεια, η υπερμεγέθης σε διάμετρο, βολβοειδής βάλανος για απόλυτα στοχευμένη διέγερση και τα καλοσχηματισμένα, ζουμερά μπαλάκια, θα σας εντυπωσιάσουν, ενώ η απαλή σα βελούδο υφή και οι πανίσχυρες δονήσεις του δονητή θα σάς προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης.

Τοποθετήστε τις απαιτούμενες μπαταρίες (2x AA, δεν συμπεριλαμβάνονται), βιδώστε καλά την βάση του vibrator σε μία ομαλή, επίπεδη επιφάνεια και η δόνηση θα ενεργοποιηθεί άμεσα! Καλή σας διασκέδαση! Για απενεργοποίηση, ξεβιδώστε ελαφρά τη βάση.

O Real Feel Deluxe 9΄΄ είναι αδιάβροχο για καυτές ερωτικές συνευρέσεις και στο μπάνιο ή το ντους.
Ο δονητής καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toycleaner. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό, για ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση!.

Διαστάσεις: Συνολικό μήκος: 23cm, μήκος, διάμετρος: 5,0cm.

Η κορυφαία εταιρία Pipedream παρουσιάζει την νέα, ξεχωριστή σειρά δονητών "Real Feel Deluxe" βασισμένη στην τεχνολογία Wallbanger Suction Cup και “υπόσχεται” να σας μαγέψει με τα μοναδικά της χαρίσματα!
Εργονομικά σχεδιασμένα, με έντονες, καλοσχηματισμένες βαλάνους, ανάγλυφες φλέβες κατά μήκος της επιφάνειας για μεγαλύτερη διέγερση και ζουμερούς, τρυφηλούς όρχεις, οι νέοι δονητές "Real Feel Deluxe" λανσάρουν το σύστημα διπλής πυκνότητας Fanta Flesh, οποίο αποτελείται από ένα υλικό διπλής υφής, κατασκευασμένο από δύο τελείως διαφορετικές στρώσεις, μία εξωτερική, μαλακή και απαλή και μία εσωτερική, πιο σκληρή και ανθεκτική, το οποίο και τους προσδίδει εξαιρετικά βελούδινη υφή και απόλυτα ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση ενός αληθινού πέους σε στύση!

Με την προσθήκη ιδιαίτερα ισχυρών δονήσεων και μίας extra δυνατής βεντούζας στη βάση τους, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες για ατελείωτες hands-free απολαύσεις, αλλά και για απρόσκοπτη εφαρμογή στα αγαπημένα σας strap- on , οι νέοι δονητές "Real Feel Deluxe" θα καταστούν αναμφίβολα η αγαπημένη συλλογή παιχνιδιών σας.

Στην βάση υπάρχει γλωττίδα άμεσης απελευθέρωσης για εύκολη αφαίρεση.
Συμβατοί με όλα τα strap-on της σειράς Fetish Fantasy Series

Δείτε επίσης

Penetrating Pleasures No1 18cm by Seven Crerations
€ 18,90   € 15,90
Remote Tri-Pleaser Double Penetration Pink by Dream Toys
€ 52,90
Real Stuff 19cm Feeling Vibrator Thin by Dream Toys
€ 34,90   € 29,80
Get Real 20cm Vibrator Natural by ToyJoy
€ 33,90   € 28,70
Real Rapture Vibrator Brown 25.50cm by Toyz4Lovers
€ 68,90   € 59,80
Επιστροφή στην κορυφή