Honey Bear Vibes Of Love by Dream Toys

€ 72,90 € 64,48


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6915
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 12,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632671817
Υλικό Σιλικόνη
Χαρίστε χρώμα και ζωντάνια στις πιο οικείες σας στιγμές με τον υπέροχο Honey Bear τον νέο G-spot δονητή από την νεανική σειρά Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys.

Σέξι, μοντέρνος και ελκυστικός, με μεταξένια απαλή υφή, κομψή σχεδίαση και καινοτόμο λειτουργία, ο Honey Bear είναι εξοπλισμένος με έναν καμπυλόγραμμο, στιβαρό, ιδιαίτερα ευέλικτο άξονα, με διεγερτικές αυλακώσεις στην επιφάνεια για περαιτέρω ενίσχυση των αισθήσεων, ο οποίος κάμπτεται ελαφρά για άριστη ανατομική εφαρμογή και αγκαλιάζει τέλεια τις ευαίσθητες περιοχές του κορμιού σας, ασκώντας στοχευμένη πίεση στις κρυφές ερωτογενείς σας ζώνες, ενώ μία μικρή προεξοχή κοντά στη βάση του, ως extra bonus, χαιδεύει τρυφερά την ζωογόνο πηγή της ηδονής σας χαρίζοντάς σας αμέτρητα χαμόγελα ικανοποίησης.

Ο Honey Bear διαθέτει 2 δυναμικούς κινητήρες εφοδιασμένους με 9 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και 9 προγράμματα περιστροφής για extra απόλαυση, τα οποία έλεγχονται εύκολα μέσω των δύο απλών κουμπιών στη βάση του, για να επιλέγετε κάθε φορά το σωστό για σας. Είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (παρέχεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος για τρελά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Χρόνος πλήρους φόρτισης: 2,5 ώρες. Χρόνος συνεχόμενου παιχνιδιού: 60 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει. Όταν φορτιστεί πλήρως, η λυχνία παραμένει αναμμένη.

Πριν και μετά από κάθε χρήση, πλύνετε τον δονητή με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Σκουπίστε προσεκτικά. Κατόπιν ψεκάστε ολόκληρη την επιφάνεια με ένα απολυμαντικό σπρέι για ερωτικά παιχνίδια και αποθηκεύστε τον σε ξηρό και σκοτεινό μέρος χωριστά από τα υπόλοιπα toys της συλλογής σας. Για μεγιστοποίηση των αισθήσεων να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Συνολικό μήκος: 20cm, χρησιμοποιούμενο μήκος: 12,5 cm, διάμετρος: 3 cm

Δείτε επίσης

Luminate Luz Purple Vibrator 17cm by ToyJoy
€ 58,70
Stoner Vibes Pack a Fatty Purple by Global Novelties
€ 46,90   € 39,80
The Candy Shop Peach Party Dream Toys
€ 63,90   € 53,87
Dinky Jaimy D. Vibrator by Dream Toys
€ 68,90   € 64,68
Classic Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 27,95
Επιστροφή στην κορυφή