Dual Density Smooth Vibrator by ToyJoy

€ 31,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6957
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 22,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,20 cm
Υλικό TPE
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία 2 × AA
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221822987
Βιώστε έντονες, δυναμικές διεισδύσεις με τον εξαιρετικό Smooth Vibrator, τον νέο ποιοτικό δονητή από την υπέροχη συλλογή Get Real της εταιρίας TOYJOY.

Καλαίσθητος, κομψός και σέξι, ο Smooth Vibrator είναι προικισμένος με πολλά και αξιοσημείωτα”ταλέντα”. Η ρεαλιστική του σχεδίαση με την ζουμερή, έντονη βάλανο και τον επιβλητικό, ευθυτενή άξονα, φιλοτεχνημένο με φλέβες κατά μήκος της επιφάνειάς του και μία ελαφριά διεύρυνση στο κάτω μέρος του, η οποία λειτουργεί ως “δαχτυλίδι ασφαλείας” θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η απαλή και ευχάριστη υφή του (soft touch technology) - μοιάζει στο ανθρώπινο δέρμα – η ευλυγισία του και ο ισχυρός μηχανισμός του, εφοδιασμένος με πολλαπλές λειτουργίες δόνησης, ελεγχόμενες εύκολα, μέσω ενός απλού one touch button στη βάση του, θα ξεσηκώσουν μοναδικά τις αισθήσεις σας, χαρίζοντάς σας ατελείωτες στιγμές προσωπικής ευχαρίστησης.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από διπλής πυκνότητας TPE / TPR (dual density material), ένα υλικό διπλής υφής, αποτελούμενο από δύο τελείως διαφορετικές στρώσεις, μία εξωτερική, μαλακή και απαλή και μία εσωτερική, πιο σκληρή και ανθεκτική, το οποίο προσδίδει στα dildo την απόλυτα ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση ενός αληθινού πέους σε στύση!

O Smooth Vibrator είναι ιδανικός για μεσαίους / προχωρημένους χρήστες και των δύο φύλων που επιθυμούν να ενισχύσουν τις εμπειρίες τους. Επιπλέον, είναι αδιάβροχος, αθόρυβος και άοσμος. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένας πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Ένας πραγματικά ποιοτικός δονητής σε πολύ καλή τιμή! Ο δονητής χρησιμοποιεί 2 AA-μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) και συνοδεύεται από μια μοντέρνα, κομψή συσκευασία.

Δείτε επίσης

Realistic Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 28,90   € 22,80
Perfect Pleasures No1 by Seven Creations
€ 18,90   € 16,40
King Cock 18cm Vibrating with Balls by PipeDream
€ 62,90   € 56,90
Real Rapture Vibrator 19cm Brown by Toyz4Lovers
€ 52,90   € 38,75
Fury Real Rapture Vibrator by Toyz4Lovers
€ 29,70   € 27,90
Επιστροφή στην κορυφή