Boreas Goddess Collection Vibrator by Dream Toys

€ 74,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7080
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,90 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632677598
Απολαύστε πλήρεις, δυναμικές και αισθαντικές διεισδύσεις με τον υπέροχο Boreas, τον νέο, πανέμορφο δονητή από την πολυτελή σειρά Goddess Collection της εταιρίας Dream Toys και ανανεώστε την σεξουαλική σας διάθεση.

Η εξαιρετικά ρεαλιστική του σχεδίαση - αποτυπώνει άριστα το ανδρικό μόριο- με την ελαφρώς κυρτή, έντονη, καλοσχεδιασμένη βάλανο, ιδανική για τον εντοπισμό και τη διέγερση του πολυθρύλητου σημείου G και τον στιβαρό, ευθυτενή κορμό, κατα μήκος του οποίου έχουν αποτυπωθεί λεπτοδουλεμένες πτυχώσεις για πλούσια τόνωση του κόλπου και της κλειτορίδας, σε συνδυασμό με την απαλή, μεταξένια υφή και την άριστη λειτουργικότητα θα σας πάρουν το μυαλό, οδηγώντας σας αργά και βασανιστικά στην απόλυτη ηδονή.

Ο Boreas διαθέτει ένα ιδιαίτερα ισχυρό, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά διακριτικό μοτέρ εφοδιασμένο με 3 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και 9 ξεχωριστούς ρυθμούς, για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο, καθώς και μία θερμαντική λειτουργία (στο επάνω μέρος), η οποία ζεσταίνει απαλά το σώμα του, χαρίζοντάς σας μοναδική αίσθηση οικειότητας. Ο χειρισμός του, ιδιαίτερα απλός και εύκολος, πραγματοποιείται μέσω 3 απλών κουμιών στην βάση του. Πατήστε το κουμπί Power για να ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε τον δονητή. Πιέστε το κουμπί Function για να επιλέξετε/αλλάξετε το μοτίβο δόνησης. Πατήστε το κουμπί Η για να ενεργοποιήγσετε την θερμαντική λειτουργία.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από υγρή σιλικόνη, ιδιαίτερα απαλή στην αίσθηση και την υφή, χωρίς φθαλικές ενώσεις ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, ενώ στο κάτω μέρος του υπάρχει ένα κομμάτι από abs (πλαστικό) σε χρυσό χρώμα, το οποίο τού προσδίδει μία νότα πολυτέλειας και φινέτσας. Επιπλέον είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (παρέχεται στην συσκευασία) για... παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. 3 ώρες φόρτισης αποδίδει περίπου μιάμιση ώρα παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης αναβοσβήνει ένα διακριτικό φως. Όταν φορτιστεί πλήρως, το φως σταθεροποιείται.

Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο συμβατό toy cleaner. Να το σκουπίζετε πολύ καλά και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια της συλλογής σας.
Μήκος: 21cm, Διάμετρος: 3,9cm

Δείτε επίσης

Get Real 20cm Vibrator with Balls Natural by ToyJoy
€ 45,90   € 39,80
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Natural by ToyJoy
€ 25,90   € 22,50
Prince Charming Vibrator 19cm by Dream Toys
€ 52,90   € 39,70
Get Real 15cm Vibrator with balls Natural by ToyJoy
€ 31,90   € 26,80
Perfect Pleasures Black No2 by Seven Creations
€ 18,90   € 15,90
Επιστροφή στην κορυφή