Real Stuff Realistic Rotating Vibrator 22cm with Remote by Dream Toys

€ 69,80 € 49,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8122
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 22,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8718868106063
Γευτείτε την απόλαυση που μόνο ένας αληθινά προικισμένος εραστής μπορεί να σας προσφέρει και βιώστε ανεπανάληπτες εμπειρίες διέγερσης με το υπέροχο Rotating Cock With Wireless Remote Control 8,5΄, το νέο δονούμενο ομοίωμα πέους με ασύρματο χειριστήριο από την πικάντική σειρά Real Stuff της εταιρίας Dream Toys.

Ό,τι πιο κοντινό στο αληθινό σε αίσθηση, υφή και λειτουργικότητα έχετε δοκιμάσει ποτέ!
Σχεδιασμένο με αξιοσημείωτη λεπτομέρεια, το εξαιρετικό αυτό δονούμενο Cock ξεχωρίζει για την βελούδινα απαλή υφή, την υπέροχη εμφάνιση και την άριστη λειτουργικότητα. Ο κορμός του, στιβαρός και στητός, προικισμένος με τον τέλειο συνδυασμό απαλότητας και ακαμψίας, γεμάτος με μικρές φλέβες και πτυχώσεις στην επιφάνεια, είναι ιδανικός για "power play". Τον πανέμορφο άξονα συμπληρώνει μία ζουμερή, καμπυλόγραμμη βάλανος, κατάλληλη για εύκολη και άνετη διείσδυση και ακριβή τόνωση των ευαίσθητων ερωτογενών ζωνών σας, ενώ δύο καλοσχηματισμένα, τρυφερά μπαλάκια τού προσδίδουν την τελική νότα καλαισθησίας και ρεαλισμού. Στην βάση του τέλος υπάρχει ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει σε οποιαδήποτε λεία, επίπεδη επιφάνεια για απολαυστικά hands free παιχνίδια.

Στο εσωτερικό του είναι κρυμμένο ένα ισχυρό μοτέρ εφοδιασμένο με πολλαπλά μοτίβα δόνησης και ταχύτητας και 10 δυναμικές λειτουργίες περιστροφής, για να επιλέγετε ό,τι ταιριάζει κάθε φορά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να το ελέγξετε μέσω του επαναφορτιζόμενου με Usb καλώδιο (περιέχεται στη συσκευασία) ασύρματου χειριστηρίου για παιχνίδι και εκτός κρεβατοκάμαρας. Δώστε το στον σύντροφό σας και αφεθείτε στο έλεός του!
Επιπλέον, διαθέτει και led φωτισμό για να βλέπετε χωρίς δυσκολία στο σκοτάδι.

Το ομοίωμα είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργικό TPR, υλικό απόλυτα ασφαλές για το σώμα, χωρίς οσμές, φθαλικά και λάτεξ και αίσθηση σχεδόν αληθινού δέρματος. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα συνδυάστε το με ένα συμβατό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και σαπούνι ή ένα ποιοτικό toy cleaner.
Ιδανικό για έμπειρους χρήστες ερωτικών αξεσουάρ.

Συνολικό Μήκος: 22 cm. Μήκος Διείσδυσης: 17 cm. Μέγιστη Διάμετρος: 3,5 cm

Δείτε επίσης

Cliterrific Power Stud 19cm by Calexotics
€ 34,90   € 27,50
Get Real 18cm Vibrator with balls Natural by ToyJoy
€ 34,80   € 28,80
Get Real 20cm Vibrator with Balls Natural by ToyJoy
€ 45,90   € 41,50
Penetrating Pleasures No2 19cm Natural by Seven Creations
€ 18,90   € 16,20
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Natural by ToyJoy
€ 26,90   € 23,90
Επιστροφή στην κορυφή