Wonder Wand Clitoral Massager Black by ToyJoy

€ 91,90 € 85,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6842
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 33,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 6,00 cm
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221475428
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία AC Adapter
Απολαύστε μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης με τον επιβλητικό, δυναμικό και διασκεδαστικό Wonder Wand Massager της εταιρίας Toy Joy και προσθέστε ζωντάνια και ποικιλία στα ερωτικά σας duo ή και solo παιχνίδια.

Ο εργονομικός σχεδιασμός, με την μακριά, σταθερή λαβή και την καλοσχεδιασμένη, εύκαμπτη κεφαλή, ειδικά μελετημένη να προσαρμόζεται στις φυσικές καμπύλες του σώματος, παρέχοντας στοχευμένη τόνωση στις ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό μέγεθος, την απαλή σα μετάξι υφή, την ευέλικτη κίνηση και το ισχυρό μοτέρ, καθιστούν το Wonder Wand έναν πραγματικά ανεκτίμητο ερωτικό θησαυρό.

Ο Massager διαθέτει στο επάνω τμήμα του (κεφάλι) ένα δυνατό μοτέρ, εφοδιασμένο με 4 ταχύτητες δόνησης και μία πραγματικά εντυπωσιακή παλμική λειτουργία, εύκολα ελεγχόμενες μέσω ενός εύχρηστου κουμπιού στη μέση περίπου της λαβής, οι οποίες με τις αλλεπάλληλες πανίσχυρες δονήσεις στα γλυκά σημεία του κορμιού σας θα σάς χαρίσουν ονειρεμένες κορυφώσεις

Έλεγχος: Πατήστε μία φορά για ενεργοποίηση. Με κάθε περαιτέρω πάτημα αλλάζει το πρόγραμμα δόνησης. Για απενεργοποίηση κρατήστε 3 δευτερόλεπτα το κουμπί πατημένο.

Το Wonder Wand είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ABS και διαθέτει κορυφαία κεφαλή από ιατρικού τύπου σιλικόνη για μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Να το συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό! Πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση να καθαρίζετε τον Massager με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner.

Μήκος: 33,5cm, Διάμετρος: 6cm

Δείτε επίσης

Sweet Vibrations Bullet 5.50cm Black by Bijoux Indiscrets
€ 16,90
Funky Bullet Pink 5.50cm by ToyJoy
€ 9,90
OHMama! Clitoral Stimulator 10 Speeds Pink DreamLove
€ 22,90
Caresse Legend Wand Massager Pink by ToyJoy
€ 56,90   € 48,90
Funky Bullet Violet by ToyJoy
€ 9,90   € 8,90
Επιστροφή στην κορυφή