Elite Celine Wand Massager by Dream Toys

€ 78,90 € 67,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6914
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,30 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632679059
Παραδοθείτε στις μαγικές δονήσεις του Céline, του νεόυ, υπέροχου δονητή /massage Wand από την πολυτελή συλλογή Elite της εταιρίας Dream Toys και απολαύστε ονειρεμένες, θυελλώδεις κορυφώσεις, όπως ποτέ ξανά!

Πολυτελής, κομψός και καλαίσθητος, σε υπέροχο μαύρο χρώμα με διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες ο Céline υπόσχεται να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης. Εξοπλισμένος με μία στιβαρή, συμπαγή λαβή για άνετο κράτημα, ο μοναδικός αυτός massager διαθέτει δύο διαφορετικά άκρα προς χρήση. Το ένα, μέσω ενός εύκαμπτου λαιμού, καταλήγει σε μία ευρεία, στρογγυλή κεφαλή, κατάλληλη για την τόνωση της κλειτορίδας και των άλλων εξωτερικών ερωτογενών ζωνών, (θηλές, περινέο, βαλάνο πέους), ενώ το άλλο σε ένα ελαφρώς κυρτό και μυτερό άκρο, ιδανικό για τόνωση του κόλπου και του G-spot.

Επιπλέον, δύο ισχυροί κινητήρες, ένας στο κεφάλι και ένας στην βάση, εφοδιασμένοι με 10 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας (7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες) για να επιλέγετε αυτό που καλύπτει την δεδομένη στιγμή τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σας, θα φροντίσουν να σας χαρίσουν άπλετα χαμόγελα ικανοποίησης. Τα μοτέρ μπορούν να λειτουργήσουν είτε ανεξάρτητα, είτε και συνδυαστικά, για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.

Ο Massager ελέγχεται εύκολα μέσω των δύο πανέμορφων χρυσών κουμπιών του. Με το επάνω κουμπί, κρατώντας το πατημένο για 2-3 δευτερόλεπτα, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε, καθώς και να ελέγξετε τις δονήσεις στην κεφαλή του, ενώ με το κάτω κουμπί μπορείτε να αλλάξετε τα προγράμματα δόνησης του μοτέρ που βρίσκεται στη βάση του.

Ο Céline είναι κατασκευασμένος από ομαλή, λεία σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, απαλλαγμένη από φθαλικές ενώσεις και λάτεξ και οι χρυσές λεπτομέρειες από συμπαγές πλαστικό ABS. Είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB-pin(παρέχεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος (με πιστοποίησηIPX7), για τρελά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Χρόνος πλήρους φόρτισης: 2,5 ώρες. Χρόνος αδιάλειπτου παιχνιδιού: 60 λεπτά.

Πριν και μετά από κάθε χρήση, πλύνετε τον Massager με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Σκουπίστε προσεκτικά. Κατόπιν ψεκάστε ολόκληρη την επιφάνεια με ένα απολυμαντικό σπρέι για ερωτικά παιχνίδια και αποθηκεύστε το σε ξηρό και σκοτεινό μέρος χωριστά από τα υπόλοιπα toys της συλλογής σας. Για μεγιστοποίηση των αισθήσεων να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Συνολικό μήκος: 23 cm, χρησιμοποιούμενο μήκος: 12 cm, διάμετρος κεφαλής: 4,5 cm

Δείτε επίσης

2 in 1 Suction Clitoral Vibrator White by Loving Joy
€ 42,90
Vibes of Love Heating Bodywand by Dream Toys
€ 72,90   € 61,90
Discretion Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 15,80
Funky Massager Clitoral Vibrator 10cm Purple by ToyJoy
€ 12,80   € 10,30
Swarovski Clitoral Vibrator
€ 64,90   € 54,90
Επιστροφή στην κορυφή