Midnight Wand Massager Black by BodyWand

€ 109,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7242
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 25,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Εταιρεία Bodywand
Προέλευση Japan
Barcode 726633975637
Τροφοδοσία AC Adapter
Παραδοθείτε στο μαγικό άγγιγμα του υπέροχου Midnight, του νέου δυναμικού Massager από την εταιρία BodyWand και απολαύστε μοναδικές στιγμές ερωτικής διέγερσης ή αφεθείτε στην απόλαυση ενός εξαίσιου, χαλαρωτικού μασάζ που θα απομακρύνει την κούραση της ημέρας στη στιγμή και νοιώστε πιο όμορφα από ποτέ!

Κομψός, λειτουργικός και extra large χορταστικός, ο Midnight Massager διαθέτει έναν επιμήκη, συμπαγή, αρκετά ελαφρύ κορμό για ευκολία στον χειρισμό, ο οποίος καταλήγει σε μία εργονομικά σχεδιασμένη, ομαλή και λεία Soft Touch κεφαλή με έναν ιδιαίτερα εύκαμπτο λαιμό που φτάνει με άνεση σε όλα τα τα καλά κρυμμένα hot – spots σας, αγκαλιάζοντας με φυσικότητα τις καμπύλες του σώματος σας και ένα ισχυρό, αλλά αθόρυβο μοτέρ, εφοδιασμένο με πολλαπλές λειτουργίες δόνησης και ταχύτητας για έντονη διέγερση και ανεπανάληπτες, ονειρεμένες κορυφώσεις.

Ελέγχεται εύκολα με την άκρη του δακτύλου σας, μέσω ενός μικρού καντράν στο μέσον περίπου του κορμού του και φορτίζει μέσω ενός καλωδίου τροφοδοσίας(2,5m), το οποίο μπαίνει στο ρεύμα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μπαταρίες. Επίσης, είναι αδιάβροχο για χαλαρωτικό παιχνίδι και στο ντους. Μην το βυθίζετε!

Πριν και μετά τη χρήση να το πλένετε με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα κατάλληλο toycleaner. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Η εξαιρετικά μαλακή κεφαλή του είναι κατασκευασμένη από TPR / TPE (θερμοπλαστικό καουτσούκ / ελαστομερές), υλικό πιο πορώδες από τη σιλικόνη, γι 'αυτό και η εταιρία προτείνει τη χρήση προφυλακτικού χωρίς λίπανση.

Προσοχή! Τα παιχνίδια από TPR / TPE δεν μπορούν να απολυμανθούν με βραστό νερό.
A / C power (100 - 127V) - απλώς συνδέστε το και αρχίστε να απολαμβάνετε
Εγγύηση ενός έτους.

Δείτε επίσης

Wheel of Fortune Pink Vibes of Love Dream Toys
€ 53,90   € 44,78
OHMama! Rabbit Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 20,90   € 19,16
Classic Clitoral Bullet 9cm Red by Toyz4Lovers
€ 9,50
Funky Bullet Pink 5.50cm by ToyJoy
€ 9,90
10 Speed Rabbit Ears Bullet Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Επιστροφή στην κορυφή