Doxy Number 3 Wand Massager Disco Black

€ 189,40 € 179,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7472
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 28,00 cm
Εταιρεία Doxy
Βάρος 350 gr
Μέγιστη διάμετρος 4,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 712758998422
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Τροφοδοσία AC Adapter
Ενισχύστε την σεξουαλική σας διέγερση ή αφεθείτε στην απόλαυση ενός εξαίσιου, χαλαρωτικού μασάζ σε κάθε σημείο του σώματός σας, με τον υπέροχο Die Cast 3 Disco Black, τον νέο, υψηλής ποιότητας δονητή τύπου Wand Massager με την υπογραφή της Doxy.

Κομψός, καλαίσθητος και δυναμικός, με μοντέρνα σχεδίαση, άψογη λειτουργικότητα και άριστη ποιότητα υλικών, ο Die Cast 3 είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο ανεκτίμητης αξίας!

Η μακριά, σταθερή λαβή του, κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένη να προσφέρει εκτός από ένα υψηλής αξίας αισθητικό αποτέλεσμα και άνετο, πολύωρο κράτημα, ενώ η καλοσχεδιασμένη, εύκαμπτη κεφαλή του, ειδικά μελετημένη να προσαρμόζεται στις φυσικές καμπύλες του σώματος παρέχοντας στοχευμένη τόνωση, είναι φτιαγμένη από λεία, βελούδινα απαλή σιλικόνη για ανεπανάληπτη μεταξένια αίσθηση και υφή.

Αν και μικρότερος σε μέγεθος από τα XXL αδελφάκια του, ο Die Cast 3 διαθέτει ένα ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ, εφοδιασμένο με πολλά προγράμματα λειτουργίας, το οποίο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μεταφέρει στοχευμένα τις δονήσεις στη κεφαλή και κατόπιν στο σώμα, χωρίς να χάνονται στην διαδρομή προς αυτό. Η ισχύς του ξεκινάει από τις 3000 rpm και φτάνει στις 9.000 rpm και είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να παίξουν σκληρά και γρήγορα.

Ο Die Cast 3 ελέγχεται εύκολα μέσω τριών απλών κουμπιών στη λαβή του και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικού καλωδίου USB για χρήση όπου κι αν βίσκεστε. Θα τον παραλάβετε σε έναν πολυτελή μεταλλικό σωλήνα αποθήκευσης, στον οποίο μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το καλώδιο.

Tip! Για να απολαύσετε τη δημοφιλή λειτουργία κλιμάκωσης παλμών πατήστε απαλά και κρατήστε πατημένο για τρία δευτερόλεπτα το κουμπί λειτουργίας.

Προσοχή! Πρέπει να χειρίζεστε όλη αυτή τη δυναμική με ιδιαίτερη προσοχή.
Το τροφοδοτικό από την πρίζα παρέχει συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης, καθιστώντας τον Massager ιδιαίτερα ασφαλή στη χρήση
- 60 λεπτά Full Power
- 90 Λεπτά διάρκεια φόρτισης
- Stand by mode 6 μήνες
- Ρυθμιζόμενη ταχύτητα έντασης
- Ρυθμιζόμενη ένταση παλμών
- Κλείδωμα ταξιδίου.
Συνολικό μήκος: 28cm. Διάμετρος κεφαλής: 4,5cm. Μήκος καλωδίου 3 μέτρα.

Δείτε επίσης

10 Speed G-Spot Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Elite Vivienne Clitoral Vibrator Black by Dream Toys
€ 52,90   € 42,00
Mia 2 Pink by Lelo
€ 88,90
OhMama! Butterfly Stimulating Finger Vibe Pink by DreamLove
€ 20,90   € 17,90
Vibes of Love Heating Bodywand by Dream Toys
€ 72,90   € 61,90
Επιστροφή στην κορυφή