Zenith Clitoral Massager Purple by ToyJoy

€ 78,90 € 68,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7555
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία ToyJoy
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221819246
Ενισχύστε την ερωτική σας διέγερση ή αφεθείτε στην απόλαυση ενός εξαίσιου, χαλαρωτικού μασάζ με το Zenith, το υπέροχο Wand Massager με τον αισθησιακό LED φωτισμό, από την πολυτελή συλλογή Luz (Lovelight Collection) με την υπογραφή της Toy Joy.

Εργονομικά σχεδιασμένο, μοντέρνο, κομψό και σέξι, με σταθερή λαβή και καμπυλόγραμμη, εύκαμπτη κεφαλή, ειδικά μελετημένη να προσαρμόζεται στις φυσικές καμπύλες του σώματος, παρέχοντας στοχευμένη τόνωση στις ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες, το Zenith θα αναζωογονήσει τη σεξουαλική σας ζωή χαρίζοντάς σας έντονες στιγμές solo ή και duo απόλαυσης.

Το Wand διαθέτει έναν ισχυρό, μα ταυτόχρονα αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 7 λειτουργίες δόνησης και 5 επίπεδα έντασης, ελεγχόμενα μέσω τριών απλών κουμπιών για άνετο και εύκολο χειρισμό. Με κάθε επιλεγμένο πρόγραμμα δόνησης, η κομψή επιχρυσωμένη βάση του massager φωτίζεται με διαφορετικό χρώμα, αφυπνίζοντας τις αισθήσεις σας και δημιουργώντας μοναδική ερωτική ατμόσφαιρα.

Έλεγχος: Πατώντας το μεσαίο κουμπί για περίπου 3 δευτερόλεπτα ενεργοποιείται η κεφαλή του Wand. Μετά το πρώτο πάτημα η λυχνία LED ανάβει αλλά ο massager δεν δονείται ακόμη. Με κάθε περαιτέρω πάτημα αλλάζει το πρόγραμμα δόνησης. Το κουμπί + ισχυροποιεί την ένταση της δόνησης, ενώ το κουμπί – την μειώνει. Πατώντας το μεσαίο κουμπί για περίπου. 3 δευτερόλεπτα απενεργοποιείται η κεφαλή.

Το Zenith είναι κατασκευασμένο από premium σιλικόνη ιατρικού τύπου, βελούδινα απαλή στην αφή, χωρίς ραφές και πόρους για απόλυτη ασφάλεια. Είναι 100% αδιάβροχο για απολαυστικά παιχνίδια και στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενο μέσω USB καλωδίου (παρέχεται στη συσκευασία) για να μη μείνετε ποτέ στη μέση από… μπαταρίες!

Έλεγχος Φόρτισης: Όταν η κεφαλή του Wand είναι πλήρως φορτισμένη, η λυχνία LED σταματά να αναβοσβήνει.
Το Wand είναι κατάλληλο και για αθλητικό ή καταπραϋντικό μασάζ. Ξεκουράζει και χαλαρώνει μοναδικά του καταπονημένους μύες του κορμιού σας μετά από την προπόνηση ή μετά από μία εξαντλητική ημέρα στη δουλειά.
Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό! Πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση να καθαρίζετε το Wand με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner.

Συνολικό μήκος: 23cm. Διάμετρος κεφαλής: 4cm

Δείτε επίσης

10 Function Purple Bullet Vibrator by Loving Joy
€ 13,90
Classic Mini Bullet 5.50cm Purple by Toyz4Lovers
€ 9,84
Pearl Diver Air Pulse Stimulator & Vibration Green by Satisfyer
€ 47,90
Doxy Number 3 Wand Massager Disco Black
€ 189,40   € 179,80
OHMama! Thimble Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 24,90   € 20,90
Επιστροφή στην κορυφή