Wonder Wand Massager Elegance Black Toyz4Lovers

€ 62,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7558
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 22,50 cm
Εισαγόμενο non insertable
Μέγιστη διάμετρος 4,50 cm
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8056389734427
Αφεθείτε στο μαγικό άγγιγμα του ξεχωριστού Wonder Wand του νέου, υπέροχου massager / δονητή κλειτορίδας από την κομψή συλλογή Elegance της εταιρίας toyz4lovers.

Με πρωτότυπο, ελκυστικό σχεδιασμό που θυμίζει μαγικό ραβδί, υψηλή λειτουργικότητα και άριστη εργονομία, το Wonder Wand έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει αποτελεσματικά τις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας, χαρίζοντάς σας εκρηκτικούς οργασμούς.

Μεταξένιο στην αφή, με στρογγυλεμένη, λεία και εύκαμπτη κεφαλή, η οποία δονείται δυναμικά, φτάνοντας σε κάθε επιθυμητή οικεία περιοχή και σταθερή, εργονομική λαβή, για άνετο κράτημα, το Wand είναι έτοιμο να εκπληρώσει κάθε σεξουαλική σας φαντασίωση.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υποαλλεργική σιλικόνη χωρίς φθαλικά, για απόλυτα ασφαλείς εμπειρίες, το Wand διαθέτει, επίσης ισχυρό κινητήρα με ποικίλα προγράμματα δόνησης για να βρίσκετε κάθε φορά αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ιδανικό και για την τόνωση των θηλών, των όρχεων και της βαλάνου του πέους, αλλά και για την ξεκούραση των πονεμένων μυών μετά τη γυμναστική ή μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά.

Συνιστάται η εφαρμογή λιπαντικού με βάση το νερό για αύξηση της αίσθησης και η απολύμανση του Wand με ένα ποιοτικό toy cleaner μετά από κάθε χρήση.
Μήκος : 22,5cm Διάμετρος : 4,5cm.

Δείτε επίσης

Free Clitoral Pulsator by Romp
€ 54,90   € 48,80
Classic Clitoral Bullet 9cm Pink by Toyz4Lovers
€ 9,50
3 Speed Power Bullet Extended Breeze Pink 8.50cm by BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
Funky Bullet Violet by ToyJoy
€ 9,90   € 8,90
Heart Vibe Coral Rose 5.0cm by Rianne S
€ 41,00
Επιστροφή στην κορυφή