The Candy Shop Pink Lady Wand Dream Toys

€ 67,90 € 58,83


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7591
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 21,50 cm
Εισαγόμενο non insertable
Μέγιστη διάμετρος 4,20 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 8720365100512
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα παιχνίδια της νέας συλλογής Candy Shop από την εταιρία Dream Toys. Η εν λόγω συλλογή ξεχωρίζει για τα απαλά παστέλ χρώματα, το μοντέρνο design και τα λεία, εργονομικά σχήματα των παιχνιδιών και προκαλεί βλέμματα πραγματικού θαυμασμού.

Γκρεμίστε τις αναστολές σας και αφήστε τη σαγηνευτική… Pink Lady από τη μοντέρνα συλλογή Candy Shop να σας παρασύρει σε ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι ερωτικών εμπειριών.
Κομψή, εντυπωσιακή και σέξι σε ένα υπέροχο απαλό ροζ, η Pink Lady είναι μία ξεχωριστή συσκευή μασάζ με premium χαρακτηριστικά.

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, ιατρική σιλικόνη, ιδιαίτερα μαλακή στην αφή, η Pink Lady είναι κατάλληλη για χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα, μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, αλλά και για θεϊκό κλειτοριδικό μασάζ, είτε σολάρετε μόνες σας, είτε μοιράζεστε με τον /την σύντροφό σας καυτά προκαταρκτικά αγγίγματα.

Η λαβή της, στιβαρή και δυναμική είναι σχεδιασμένη να εφαρμόζει άριστα στη παλάμη σας εξασφαλίζοντας απόλυτη σταθερότητα στο κράτημα, ενώ η ευρεία, στρογγυλεμένη, εξαιρετικά εύκαμπτη κεφαλή με τις μικρές πτυχώσεις στο ήμισυ της επιφάνειας αγκαλιάζει τέλεια τα γλυκά σας σημεία χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτη διέγερση. Ο ισχυρός της κινητήρας τέλος, εξοπλισμένος με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Η Pink Lady είναι επαναφορτιζόμενη με καλώδιο USB (περιλαμβάνεται) για να μην μένετε ποτέ στη μέση της χαράς, ενώ είναι και αδιάβροχη (πιστοποίηση IPX7) για παιχνίδι και στο ντους ή στην μπανιέρα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τη με ζεστό νερό και σαπούνι και αποθηκεύστε τη χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Να συνοδεύετε τη χρήση πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.

Μήκος: 21,5 cm. Μέγιστη διάμετρος: 4,2 cm. Βάρος: 203 g

Δείτε επίσης

Flirts Clitoral Finger Vibe Pink Dream Toys
€ 24,90   € 19,74
Intense Fun Lippsy Clitoral Vibrator by DreamLove
€ 28,90   € 24,90
Classic Mini Bullet Pink by Toyz4Lovers
€ 9,88
Funky Bullet Violet by ToyJoy
€ 9,90   € 8,90
Classic Mini Bullet 5.50cm Purple by Toyz4Lovers
€ 9,84
Επιστροφή στην κορυφή