Clarissa Charismatic Wand Vibrator Dream Toys

€ 69,80 € 64,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7600
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 22,50 cm
Εισαγόμενο non insertable
Μέγιστη διάμετρος 4,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632679615
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα παιχνίδια της νέας συλλογής Charismatic από την εταιρία Dream Toys. Η εν λόγω συλλογή ξεχωρίζει για τα έντονα ασυνήθιστα χρώματα, την κομψή εμφάνιση την άψογη λειτουργικότητα, αλλά και την ευκολία στη χρήση, χαρακτηριστικά, τα οποία εγγυώνται τη μέγιστη δυνατή ευχαρίστηση.
Απολαύστε ένα υπέροχο ηδονικό μασάζ στα γλυκά σημεία του κορμιού σας ή χαλαρώστε μετά από μία ιδιαίτερα κουραστική μέρα με τη βοήθεια της χαρισματικής Clarissa του νέου, υπέροχου massage wand από την κομψή συλλογή Charismatic της εταιρίας Dream Toys.

Με φρέσκια, ζωηρή, αλλά και εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε ξεχωριστό κοραλί ροζ χρώμα που συνδυάζεται με ροζ χρυσούς τόνους, η Clarissa είναι το ιδανικό ερωτικό αξεσουάρ για κάθε μοντέρνα γυναίκα που ξέρει να αφουγκράζεται και να ικανοποιεί τις ανάγκες της.

Η λαβή της, άνετη και σταθερή, ιδανική για πολύωρο κράτημα, καταλήγει σε μία εύκαμπτη, λεία και ομαλή κεφαλή, ειδικά μελετημένη να αγκαλιάζει τα πολύτιμα…hot spot σας, ενώ το ισχυρό, αλλά εξαιρετικά διακριτικό μοτέρ της, εξοπλισμένο με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες, τα οποία ελέγχονται από ένα απλό κουμπί, αποδίδει ήπια επίπεδα ήχου επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το μασάζ με ηρεμία.

Ιδανική για τις εκδρομές και τα ταξίδια σας. Μπορείτε να την παίρνετε παντού μαζί σας, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μπαταρίες, καθώς είναι επαναφορτιζόμενη, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 2 ώρες. Τέλος, είναι αδιάβροχη (πιστοποίηση IPX7) για παιχνίδι και στο ντους ή στην μπανιέρα.

Όταν την χρησιμοποιείτε ως ερωτικό αξεσουάρ να τη συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό για ενίσχυση της αίσθησης και αποφυγή των ερεθισμών. Πριν και μετά τη χρήση να την καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.
Κατασκευάζεται από 100% υποαλλεργική μαλακή σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικά.

Προσοχή! Δεν είναι ιατρική συσκευή!
Μήκος: 22,5 cm. Μέγιστη διάμετρος: 4,5 cm.

Δείτε επίσης

10 Function Rechargeable Bullet Vibrator Silver Loving Joy
€ 29,80
Discretion Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 15,80
Love Breeze Air Pulse Stimulator Copper by Satisfyer
€ 39,90
Classic Clitoral Bullet 9cm Red by Toyz4Lovers
€ 9,50
Glam Travel Wand Bordeaux by Dream Toys
€ 59,70   € 54,30
Επιστροφή στην κορυφή