Ladou Touche Wand Massager by ToyJoy

€ 59,68


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7778
Είδος Wand Δονητές
Μήκος 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία 4 × AA
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221485915
Παραδοθείτε ολοκληρωτικά στις πονηρές και λάγνες επιθυμίες σας με τη βοήθεια του υπέροχου Touche, του νέου Wand Massager από την κομψή συλλογή Ladou της εταιρίας ToyJoy.

Μικρός σε μέγεθος και διακριτικός, με εργονομική σχεδίαση και εντυπωσιακές δεξιότητες που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, ο υπέροχος αυτός massager θα σας χαρίσει με το απαλό του άγγιγμα ανεπανάληπτες, ηδονικές συγκινήσεις που θα σας ξετρελάνουν, κάνοντάς σας να φωνάξετε με ενθουσιασμό "Oh la la"!

Ο Touche είναι εφοδιασμένος με μία ευρεία, βολβοειδή κεφαλή γεμάτη ραβδώσεις, σχεδιασμένη να γλιστρά απαλά στις καμπύλες του σώματός σας προσφέροντας ασύγκριτη διέγερση, ακριβώς εκεί που χρειάζεται, αντιολισθητική λαβή για σταθερό και ξεκούραστο κράτημα και έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, για να επιλέγετε κάθε φορά αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ελέγχεται πολύ εύκολα μέσω ενός απλού κουμπιού (one-touch button) και είναι εξαιρετικά πρακτικός καθώς μπορεί να χωρέσει σχεδόν σε κάθε τσάντα.

Ο massager είναι κατασκευασμένος από μεταξένια σιλικόνη ιατρικού τύπου ιδιαίτερα απαλή στην αφή και είναι αδιάβροχος για σέξι παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Χρησιμοποιήστε τον για σόλο ευχαρίστηση ή για προκαταρκτικά παιχνίδια με τον σύντροφό σας!
Κατάλληλος για την διέγερση της κλειτορίδας, αλλά και όλων των εξωτερικών ερωτογενών ζωνών, όπως θηλές, όσχεο, βάλανο πέους κλπ, καθώς και για χαλαρωτικό μασάζ στους κουρασμένους μύες του σώματος.

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner
Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης.
Ένα must-have αξεσουάρ, σε πολυτελές μοβ, ιδανικό για κάθε περίσταση!

Θα τον παραλάβετε σε ένα όμορφο κουτί για να τον αποθηκεύετε εύκολα.
Χρειάζεται 4 x ΑΑ μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται)
Μήκος: 19cm, διάμετρος: 5,5cm.

Δείτε επίσης

Caresse Legend Wand Massager Purple by ToyJoy
€ 56,90   € 48,90
Glam Wand Vibrator Orange by Dream Toys
€ 79,80   € 68,90
Wonder Wand Massager Elegance Black Toyz4Lovers
€ 62,70
Glam Travel Wand Bordeaux by Dream Toys
€ 59,70   € 54,30
Mini Emma Wand Vibrator Plum Red 16.50cm by Svakom
€ 68,80   € 64,80
Επιστροφή στην κορυφή