Prestige Monica Wand Massager by Dream Toys

€ 82,90 € 68,63


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7780
Είδος Wand Δονητές
Μήκος 24,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,20 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632679158
Αφεθείτε στην απόλαυση ενός απόλυτα ηδονικού μασάζ, χαλαρώστε τους πιασμένους από τη γυμναστική μύες σας ή ξεκουράστε τα πονεμένα σημεία του κορμιού σας μετά από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά με τον Monica τον νέο, υπέροχο Wand Massager από την κομψή συλλογή Prestige της εταιρίας Dream Toys.

Υψηλής αισθητικής και ποιότητας, σε υπέροχο μαύρο χρώμα με πολυτελείς, χρυσές λεπτομέρειες, κομψό, εργονομικό σχεδιασμό και άριστη λειτουργικότητα, ο Massager διαθέτει ευρεία, στρογγυλή κεφαλή με κυκλικές ραβδώσεις στη βάση της για έξτρα διέγερση, εύκαμπτο λαιμό για μεγαλύτερο εύρος κινήσεων και μία λεία, στιβαρή λαβή, ελαφρά στρογγυλεμένη στο κάτω μέρος για άνετο, σταθερό κράτημα, στο μέσον της οποίας είναι τοποθετημένο το κουμπί χειρισμού, σε σχήμα πολύτιμου λίθου, στολισμένο με πετράδια. Ένα απαλό άγγιγμα στο μπουτόν είναι αρκετό για να ελεγχθεί ο δονητής. Όταν ενεργοποιείται ανάβει ένα μπλε φως LED.

Στο εσωτερικό του Wand θα βρείτε έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, εξοπλισμένο με διαφορετικά 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες για να επιλέγετε κάθε φορά σύμφωνα με τις διαθέσεις και τις ανάγκες της στιγμής.

Είναι κατασκευασμένο από συμπαγή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενο μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX7) για ασφαλές παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Να το απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης.
Συνολικό μήκος: 24,1 cm, διάμετρος κεφαλής: 4,2cm.
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες

Δείτε επίσης

The Candy Shop Pink Lady Wand Dream Toys
€ 67,90   € 58,83
Mini Emma Wand Vibrator Plum Red 16.50cm by Svakom
€ 68,80   € 64,80
Wonder Wand Massager Elegance Black Toyz4Lovers
€ 62,70
Aqua Mini Rechargable Wand Massager Pink by BodyWand
€ 108,90   € 97,90
Treasure Illinois Wand Vibrator Pink by DreamLove
€ 32,50
Επιστροφή στην κορυφή