Caresse Legend Wand Massager Purple by ToyJoy

€ 56,90 € 48,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7852
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8713221422682
Παραδοθείτε στις μαγικές δονήσεις του υπέροχου Legend, του μυθικού δονητή /massage Wand από την μοντέρνα σειρά Caresse της εταιρίας ToyJoy και βιώστε μοναδικές στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης και ονειρεμένες, θυελλώδεις κορυφώσεις, όπως ποτέ ξανά!

Κομψός, εύχρηστος και διακριτικός, με εργονομική σχεδίαση, σε ένα ζωηρό, girly ροζ, ο Legend διαθέτει άνετη, σταθερή, αντιολισθητική λαβή, ιδανική για πολύωρο κράτημα, λεία και ομαλή κεφαλή, η οποία κάμπτεται και συστρέφεται έως 360 μοίρες, αγκαλιάζοντας τέλεια τις ευαίσθητες ερωτογενείς σας ζώνες και εξαιρετικά ισχυρό- 5 φορές ισχυρότερο από τους συμβατικούς δονητές- μοτέρ, εξοπλισμένο με 7 εναλλάξιμα μοτίβα δόνησης και έντασης, (3 λειτουργίες δόνησης και 4 επίπεδα ταχύτητας), το οποίο εντούτοις αποδίδει ιδιαίτερα ήπια επίπεδα ήχου, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το μασάζ με απόλυτη ηρεμία και ησυχία.

Το Wand είναι κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας, υποαλλεργική σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου USB για να είστε πάντα…ετοιμοπόλεμοι, ενώ είναι και αδιάβροχο για χαλαρά παιχνίδια στο νερό. Το ιδανικό ερωτικό αξεσουάρ για ζευγάρια που επιθυμούν να “αναβαθμίσουν” τα προκαταρκτικά τους, αλλά και για σόλο, ηδονικές απολαύσεις. Κατάλληλο και για χαλαρωτικό μασάζ μετά από μία ιδιαίτερα κουραστική μέρα στη δουλειά.

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Να το απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, BPA και λάτεξ.

Χρήση: Πατήστε το + για να αυξήσετε την ταχύτητα. Πατήστε το – για να μειώσετε την ταχύτητα. Κρατήστε πατημένο για 2 δευτερόλεπτα το ο για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον δονητή ή πατήστε το γρήγορα για να αλλάξετε τα μοτίβα δόνησης.

Διαστάσεις : 21cm x 3,5cm
Ήχος: 50db
Χρόνος φόρτισης: 60 λεπτά
Χρόνος χρήσης: 120 λεπτά

Δείτε επίσης

10 Speed G-Spot Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Fuze Remote Control Couples Vibrator Loving Joy
€ 74,40   € 68,90
OHMama! Rabbit Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 20,90   € 19,16
Intense Fun Lippsy Clitoral Vibrator by DreamLove
€ 28,90   € 24,90
Hebe Clitoral Vibrator Red Evolution by Dream Toys
€ 48,80   € 37,90
Επιστροφή στην κορυφή