Ring O x 3 by The Screaming O

€ 11,90 € 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4563
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Χρώμα Μαύρo
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Screaming O
Barcode 817483010453
Ζήστε αξέχαστες στιγμές πάθους με το RingO Erection Ring set, τους μοναδικούς δακτυλίους πέους, οι οποίοι θεωρούνται ως ένα από τα καλύτερα και αποτελεσματικότερα ερωτικά αξεσουάρ για ζευγάρια.

Τα penis rings έχουν σχεδιαστεί για την μεγιστοποίηση της ερωτικής διέγερσης κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς συμβάλουν, μέσω της αναστολής της ροής του αίματος, στην ενδυνάμωση της στύσης και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, και μέσω της τριβής, στην εντονότερη τόνωση της ευαίσθητης περιοχής της γυναίκας, χαρίζοντας ποιοτικότερες και ισχυρότερες κορυφώσεις και στα δύο φύλα.

Το σετ περιλαμβάνει 3 διαφορετικού μεγέθους penis rings για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας αποκλειστικές ανάγκες.
Ο μεγαλύτερος δακτύλιος είναι και ο ισχυρότερος, για… XL μεγέθη. Ο μεσαίος είναι ο σκληρότερος και ο πιο παχύς και ενδείκνυται για στοχευμένη διέγερση της γυναικείας ερωτογενούς ζώνης (κλειτορίδα), ο μικρότερος και πιο σφικτός, τέλος, θα σας χαρίσει επιπλέον άνεση και στιβαρότητα. Φορέστε τους συνδυαστικά και καλή διασκέδαση.

Το εσωτερικό πλάτος των δακτυλίων κυμαίνεται από 1,9cm έως 3,8cm. Το εξωτερικό πλάτος ανέρχεται σε 3,1cm για τον μικρότερο δακτύλιο, 4,4cm για τον μεσαίο και 5,7cm για τον μεγαλύτερο δακτύλιο. Και οι τρεις δακτύλιοι είναι κατασκευασμένοι από εξαιρετικά απαλή και ανθεκτική σιλικόνη, η οποία είναι γνωστή, επίσης, για τις 100% υποαλλεργικές και μη πορώδεις ιδιότητές της που την καθιστούν ασφαλή για όλους, ακόμα και για τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή σοβαρές αλλεργίες.

Η χρήση των δακτυλίων πρέπει να συνοδεύεται πάντα από ένας καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζετε πάντα τους δακτυλίους μετά το τέλος του παιχνιδιού με χλιαρό νερό και σαπούνι.

Δείτε επίσης

Renegade Stamina Cock Rings by NSnovelties
€ 6,90
Renegade Chubbies Super Stretch C-Rings Clear by NS Novelties
€ 11,90
Thin Stretchy Lasso All Time Favorites Dream Toys
€ 7,78
Renegade Spinner Ring by NSNovelties
€ 5,88
Mojo Ion Strenght Cock Ring by Icon Brands
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή