'Yours And Mine' Vibrating Love Ring by Fifty Shades of Grey

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4680
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Τροφοδοσία Batteries
Barcode 5060108819848
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Ένα δαχτυλίδι για άντρες που… δεν φοριέται στο δάχτυλο. Ο δονούμενος δακτύλιος πέους Yours And Mine Vibrating Love Ring της επίσημης συλλογής του παγκόσμιου BestSeller "50 Shades of Grey", είναι ένα υψηλής αισθητικής ερωτικό βοήθημα, το οποίο θα τονώσει τις ερωτικές σας συνευρέσεις, χαρίζοντάς σας έντονες στιγμές πάθους και ηδονής.

Απαλός και λείος στην αφή, με ελαστική περίμετρο για τέλεια εφαρμογή και εσωτερική δόνηση για έντονη διέγερση, ο δακτύλιος αυτός θα κρατήσει το πέος του συντρόφου σας σταθερό, ενισχύοντας τη στύση και καθυστερώντας την εκσπερμάτιση, ώστε να απολαύσετε στο έπακρο τις ερωτικές σας στιγμές. Σε κάθε κίνηση του μορίου του αμέτρητα δονούμενα μυρμηγκιάσματα θα διαπερνούν την κλειτορίδα σας, χαρίζοντάς σας εκρηκτικούς οργασμούς.

Το Love ring διαθέτει αδιάβροχη λειτουργία για παιχνίδι και στο νερό. Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική, ασφαλή για το σώμα, σιλικόνη. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται σατέν τσάντα αποθήκευσης και μπαταρίες. Η διάμετρος του δακτυλίου είναι 3,4cm.

Δείτε επίσης

Vibrating Cock Ring Plus by The Screaming O
€ 10,90   € 9,80
FantAAStic Anal Plug with Cockring Black Dream Toys
€ 21,90   € 17,48
Stretchy Lasso All Time Favorites Dream Toys
€ 6,76
Ringo Ritz XL Black by The Screaming O
€ 12,90   € 10,90
Rechargeable Silicone Vibrating Cock Ring by Loving Joy
€ 39,90
Επιστροφή στην κορυφή