'Feel it Baby' Vibrating Cock Ring by Fifty Shades of Grey

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4738
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Τροφοδοσία 2 × LR44
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060057873168
Προέλευση United Kingdom
Μοιραστείτε στιγμές πάθους και διέγερσης με τον σύντροφό σας με το απόλυτο must have it ερωτικό παιχνίδι για κάθε ζευγάρι, το Feel It Baby Vibrating Cock Ring, τον νέο, εξαιρετικό δακτύλιο πέους, μέρος της επίσημης συλλογής “Fifty Shades of Grey”.

O ευρύς, εύκαμπτος και ελαστικός δακτύλιος εφαρμόζει τέλεια γύρω από τη βάση του πέους, απομονώνοντας και περιορίζοντας τη ροή του αίματος κατά τη διάρκεια του σεξ, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της στύσης και την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, και ως εκ τούτου και τη μεγιστοποίηση της διάρκειας του σεξ.
Ο δακτύλιος συνοδεύεται από αποσπώμενο bullet vibrator, ο οποίος, μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητος δονητής για πιο στοχευμένη τόνωση.

Ο bullet vibrator σας παρέχει τη δυνατότητα πρόκλησης πολλαπλών τύπων διέγερσης. Τοποθετήστε, επί παραδείγματι, το ring με τη σφαίρα στην κορυφή για τόνωση της κλειτορίδας ή με τη σφαίρα στο κάτω μέρος για τόνωση των όρχεων. Οι δυνατότητές του είναι ατελείωτες. Απλά πατήστε το κουμπί στη βάση για να τον ενεργοποιήσετε και καλή σας διασκέδαση.

Το Feel It Baby είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική, μη πορώδη σιλικόνη, καθιστώντας το απόλυτα ασφαλή για χρήση από άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή σοβαρές αλλεργίες. Το μήκος του είναι 5,7cm και η διάμετρός του 3,8cm.

Το Vibrating Cock Ring τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες ρολογιούLR44 οι οποίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία, όπως και μία πολυτελής σατέν τσάντα αποθήκευσης.

Να χρησιμοποιείτε πάντα ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση, αφαιρέστε το bullet vibrator και ξεπλύνετε το ring με ζεστό ζερό και σαπούνι.

Δείτε επίσης

Set of 3 Cock Rings Black by Dream Toys
€ 13,48
Rechargeable Silicone Vibrating Cock Ring by Loving Joy
€ 39,90
Tri-Rings Set of 3 Red by CalExotics
€ 10,90   € 7,30
OhMama! Curved Rabbit Vibe Silicone Cock Ring Black DreamLove
€ 18,90   € 16,88
Perfect O Love Ring by Fifty Shades of Grey
€ 15,90
Επιστροφή στην κορυφή