B Charmed Vibrating Ring Black by Bswish

€ 24,90 € 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4749
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Τροφοδοσία 2 × LR44
Προέλευση France
Εταιρεία BSwish
Barcode 8555888500767
Υλικό Σιλικόνη
Μοιραστείτε τη χαρά του ερωτικού παιχνιδιού με τον σύντροφό σας και απολαύστε μαζί τα οφέλη του εξαιρετικού Bcharmed Classic Vibrating Ring.

Κομψό, άνετο, διακριτικό και ευέλικτο, το Bcharmed Classic θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις σας και θα σας μαγέψει.

Η ποιότητα της κατασκευής του, η βελούδινη υφή του και η εργονομική του σχεδίαση, με το ανάγλυφο tickler στην κορυφή, θα τονώσουν μοναδικά τις ερωτογενείς ζώνες και των δυο σας, χαρίζοντάς σας αμέτρητες στιγμές ικανοποίησης. Το Bcharmed Classic διαθέτει ενσωματωμένο δονητή με πέντε εξαιρετικά αθόρυβες λειτουργίες δόνησης (σταθερή, παλλόμενη και κλιμακούμενη), ο οποίος ενεργοποιείται και απενεργοποιείται πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού στο πλάι του tickler. Εφαρμόστε το ring στη βάση του πέους – ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη - το δαχτυλίδι σιλικόνης θα συγκρατήσει τη ροή του αίματος, ενισχύοντας τη στύση, καθώς οι γαργαλιστικές ακίδες του tickler θα πιέζουν την κλειτορίδα ή την περιοχή του περινέου, προσφέροντάς σας ονειρεμένους οργασμούς.

Κατασκευασμένο από premium σιλικόνη, το Bcharmed Classic είναι αδιάβροχο, για απολαυστικό παιχνίδι και στο ντους. Χρησιμοποιείστε ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και απολαύστε μαγικές στιγμές απόλαυσης. Για να καθαρίσετε το vibrating ring αφαιρέστε τoν δονητή από το παιχνίδι και στη συνέχεια πλύνετέ το χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και σαπούνι.

Διάμετρος: 3,2cm

Δείτε επίσης

Stretchy Cock Rings Clear Menzstuff by Dream Toys
€ 16,80
JoyRings Enhancement Cock Rings 3 Set Loving Joy
€ 10,90
JoyRings Doughnut Cock Rings (3 Pack) Loving Joy
€ 8,90
Caesar Silicone Ring by CalExotics
€ 8,90   € 5,86
JoyRings Silicone Adjustable Stamina Ring Loving Joy
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή