Vibrating Cock Ring Plus by The Screaming O

€ 10,90 € 9,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5011
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Screaming O
Barcode 854885001054
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Screaming O Plus, Vibrating Cock Ring,
Απολαύστε πληρέστερες στύσεις και δυνατότερους οργασμούς με το Screaming O Plus, το εξαιρετικό Vibrating Ring το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει μέγιστη ευχαρίστηση, καθώς και μεγαλύτερης διάρκειας και έντασης σεξουαλικά παιχνίδια, καθώς αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτιση, μέσω της διακοπής της ελεύθερης ροής του αίματος προς το πέος.

Περάστε το δακτυλίδι στη βάση του πέους ή και των όρχεων με το μοτέρ στην κορυφή. Το εύκαμπτο σώμα του θα κλειδώσει σφικτά το μόριό σας, κρατώντας τη στύση σας ακμαία. Πατήστε το κουμπί στο πλαϊνό μπροστινό τμήμα και το δονούμενο μοτέρ, ιδανικό για την τόνωση της κλειτορίδας, θα πάρει εμπρός, συμβάλλοντας με κάθε του παλμό στην επίτευξη εντονότερων κορυφώσεων.

Χρόνος διάρκειας των δονήσεων: 30 λεπτά. Ακόμη και αν μείνατε στη μέση, καμία ανησυχία! Το Screaming O Plus θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως ένας απλός δακτύλιος και μετά την εξάντληση της μπαταρίας.
Ιδανικό μέγεθος για να το παίρνετε πάντα μαζί σας, στα ταξίδια, τις εκδρομές, τις βόλτες. Μετά τη χρήση, απλά πετάξτε το.

Το Screaming O Plus είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ, είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο και ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα μεγέθη. Αν επιθυμείτε κάτι πιο διακριτικό, δοκιμάστε το λίγο πιο μικρό, πιο λεπτό και μικρότερης διάρκειας αδερφάκι του, το Screaming O!

Δείτε επίσης

Leather Multi-Snap Ring από την CalExotics
€ 18,90   € 17,80
Rev-Rings Silicone Cock Ring 50 mm Loving Joy
€ 12,90
Renegade Stamina Cock Rings by NSnovelties
€ 6,90
Powermate Power Rings Maximus 55 Bathmate
€ 21,80
All Time Favorites Lit Up Cock Ring Black No2 Dream Toys
€ 15,90   € 12,75
Επιστροφή στην κορυφή