Silicone Stud Lasso Adjustable Cock Ring by Calexotics

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6371
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Μήκος 12,50 cm
Barcode 716770061959
Μεγιστοποιήστε τις σεξουαλικές σας επιδόσεις σε ένταση, δυναμική και διάρκεια, με το Silicone Stud Lasso, τον νέο, κομψό βρόχο πέους με τη σφραγίδα της Cal Exotics .

Κατασκευασμένος από βελούδινα απαλή, 100% υποαλλεργική σιλικόνη, ο βρόχος είναι πλήρως ρυθμιζόμενος και εφαρμόζει τέλεια σε όλα τα μεγέθη και τα μήκη μορίων. Τοποθετήστε τον στη βάση του πέους σας τραβήξτε τον κόμπο μέχρι να νοιώσετε ότι είναι αρκετά σφικτός και δείτε το όργανό σας να σκληραίνει στη στιγμή χαρίζοντάς σας τη στύση που πάντα ονειρευόσασταν. Πλέον έχετε τον πλήρη έλεγχο της διέγερσής σας και εσείς αποφασίζετε πως θα την χειριστείτε!
Η ερωτική πράξη δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Τώρα ξέρετε το μυστικό!

Το Silicone Stud Lasso, είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, άνετο και ασφαλές και είναι ιδανικό για κάθε επίπεδο εμπειρίας. Για να αυξήσετε την ευαισθησία αλλά και την απόλαυση, χρησιμοποιήστε ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να πλένετε πάντα τα ερωτικά αξεσουάρ σας με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toy cleaner.

Προσοχή: Συμβουλευτικά προτείνουμε να μην χρησιμοποιείτε τα cock rings περισσότερο από 30 λεπτά. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν διαταραχές στο κυκλοφορικό σύστημα του οργανισμού.

Δείτε επίσης

JoyRings Enhancement Cock Rings 3 Set Loving Joy
€ 10,90
Tri-Rings Set of 3 White by CalExotics
€ 10,90   € 8,90
Sphinx Red Evolution Vibrating Cock Ring by Dream Toys
€ 47,90   € 42,78
Stay Hard Cock Rings Clear (3 set) by Seven Creations
€ 5,90   € 4,70
Ringo Ritz XL Black by The Screaming O
€ 12,90   € 10,90
Επιστροφή στην κορυφή