Pallas Vibrating Cock Ring Blue Evolotion by Dream Toys

€ 47,90 € 42,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7838
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm-4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632677529
Χαρίστε στο μόριό σας, σφρίγος, ζωντάνια και δυναμισμό και απολαύστε και πάλι σκληρές στύσεις διαρκείας με τον υπέροχο Pallas, τον νέο, δονούμενο δακτύλιο πέους από την πολυτελή συλλογή Blue evolution της εταιρίας Dream Toys.

Καλαίσθητος και ξεχωριστός, με εργονομική σχεδίαση και εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε ένα εξαιρετικό royal μπλε που σαγηνεύει, ο Pallas είναι σχεδιασμένος να αγκαλιάζει σφικτά το πέος, δημιουργώντας τεχνητό εμπόδιο και περιορίζοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα την αύξηση της διάρκειας της επαφής και την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης.

Η επιφάνεια στο επάνω μέρος του είναι γεμάτη διεγερτικές ραβδώσεις για έξτρα τόνωση, ενώ στο εσωτερικό του ένα δυναμικό μοτέρ, εξοπλισμένο με 3 ταχύτητες δόνησης και 7 μοτίβα πάθους, τα οποία ελέγχονται διαισθητικά με το πάτημα ενός απλού κουμπιού, “φροντίζει” κατά τη διείσδυση να ερεθίζει με τους κραδασμούς του την κλειτορίδα της συντρόφου σας προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση και στους δυο σας.

Ο δακτύλιος είναι ιδιαίτερα εύκαμπτος και ελαστικός - η διάμετρος κυμαίνεται μεταξύ 2,5 cm και 4 cm – παρέχοντας μεγαλύτερη ευκολία στην τοποθέτηση και στην αφαίρεσή του. Είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB ((περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για χαλαρωτικές στιγμές και στο μπάνιο ή το ντους.

Μήκος: 6,0 cm. Διάμετρος: 2.5 - 4.0 cm
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες

Δείτε επίσης

Power X Ring Black by ToyJoy
€ 5,90   € 4,40
Atlas Silicone Ring by CalExotics
€ 8,90   € 5,84
Sensation Vibrating Rabbit Love Ring Fifty Shades of Grey
€ 49,70   € 40,90
Tri-Rings Set of 3 Blue by CalExotics
€ 10,90   € 7,50
Ringo Ritz XL Black by The Screaming O
€ 12,90   € 10,90
Επιστροφή στην κορυφή