Zelie Aquatic Vibrating Cock Rings by Dream Toys

€ 39,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8014
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Μήκος 6,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632679189
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα την κομψή συλλογή AQUATIC της εταιρίας Dream Toys, μία αέρινη, καλοκαιρινή σειρά aqua blue παιχνιδιών σιλικόνης, εξοπλισμένων με όμορφα κουμπιά σε ροζ–χρυσό χρώμα και ταιριαστή συσκευασία με πινελιές ροζ- χρυσού.

Βελτιώστε την ερωτική σας ζωή και χαρείτε και πάλι δυναμικές στύσεις διαρκείας με το υπέροχο Zélie, τον νέο επαναφορτιζόμενο δακτύλιο πέους από την κομψή συλλογή Aquatic.

Ο δακτύλιος διαθέτει 7 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και 3 ταχύτητες μικρή – μεσαία – μεγάλη, είναι ελαστικός, σφίγγει όσο είναι απαραίτητο χωρίς να ενοχλεί και εφαρμόζει τέλεια στο ανδρικό μόριο, αιματώνοντας και αναζωογονώντας την περιοχή. Το πάνω μέρος του, σε σχήμα οβάλ με ανάγλυφη επιφάνεια, το οποίο περιέχει στο εσωτερικό του και τον δυναμικό κινητήρα του παιχνιδιού, είναι σχεδιασμένο να εφαρμόζει τέλεια στην κλειτορίδα της συντρόφου σας, προσφέροντάς της τρυφερούς και γλυκούς οργασμούς.

Ο Zélie είναι κατασκευασμένος από μαλακή, μη πορώδη, άοσμη, συμπαγή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος με το παρεχόμενο καλώδιο USB-pin.

Εύκολη λειτουργία με ένα μόνο κουμπί. Πλένεται και καθαρίζεται εύκολα με ζεστό λιπαντικό με βάση το νερό.
Χρόνος φόρτισης: 2.5 ώρες. Χρόνος λειτουργίας: 1.5 ώρες. Διαθέτει φως led, το οποίο αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια της φόρτισηε, ενώ παραμένει σταθερό, όταν είναι πλήρως φορτισμένο.

Μέγεθος: 6,50 cm. Εσωτερική διάμετρος: 3+ cm (ελαστικό)
Σε όμορφη συσκευασία. Μία πολύ καλή πρόταση για δώρο σε γιορτές, γενέθλια, επετείους κλπ

Δείτε επίσης

Silver Vibrating Cock Ring by PVibe
€ 129,17
Silicone Vibrating Textured Cock Ring Black Loving Joy
€ 22,80
Ivy Romance Vibrating Cock Ring by Dream Toys
€ 45,90   € 39,30
Set of 3 Cock Rings Black by Dream Toys
€ 13,48
Ramrod Strong Vibrating Cockring Black by Dream Toys
€ 42,90   € 37,45
Επιστροφή στην κορυφή