Aveta Royal Fantasies Vibrating Cock Ring by Dream Toys

€ 47,40 € 36,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8109
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Μήκος 7,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632677475
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη νέα σειρά ερωτικών αντικειμένων Royal Fantasies σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Τα παιχνίδια της συλλογής Royal Fantasies ξεχωρίζουν για την λιτή και διακριτική σχεδίαση, την άριστη εργονομία και λειτουργικότητα και το γλυκό μοβ χρώμα με τις ροζ – χρυσές λεπτομέρειες, χαρακτηριστικά που προσδίδουν στα ερωτικά αυτά βοηθήματα μία αξεπέραστη νότα κομψότητας και πολυτέλειας.

Τονώστε την αντρική σας φύση και απολαύστε και πάλι δυναμικές στύσεις διαρκείας και ανεπανάληπτους, συγκλονιστικούς οργασμούς με το εξαιρετικό Aveta, το νέο, επαναφορτιζόμενο δαχτυλίδι πέους από την εταιρία Dream Toys.

Κομψό, μοντέρνο και ελαστικό, σχεδιασμένο να εφαρμόζει τέλεια γύρω από το πέος αιματώνοντας και αναζωογονώντας την περιοχή, το Aveta θα σας χαρίσει τις στύσεις των ονείρων σας. Επιπλέον, το πάνω μέρος του σε σχήμα οβάλ με ραβδωτή επιφάνεια θα τονώσει την κλειτορίδας της συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της επαφής και θα της προσφέρει τρυφερούς και γλυκούς οργασμούς διαρκείας.

Τέλος, ένα ισχυρό μοτέρ εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες και οι 7 ρυθμούς δόνησης, θα σας επιτρέψει να χορέψετε στον δικό σας προσωπικό ρυθμό.

Το Aveta είναι κατασκευασμένο από μαλακή, μη πορώδη, άοσμη, συμπαγή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX7), ενώ είναι και επαναφορτιζόμενο με το παρεχόμενο καλώδιο USB-pin.
Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Πριν και μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.
Συνολικό μήκος: 7,0 cm. Διάμετρος: 2,5 cm. Όταν τεντώσει μπορεί να φτάσει τα 4cm περίπου.
Χρόνος παιχνιδιού: 1 ώρα. Χρόνος φόρτισης 3 ώρες

Δείτε επίσης

Rev-Rings Double Vibrating Cock Ring Black loving Joy
€ 28,90
Elite Joel Vibrating Cock ring by Dream Toys
€ 44,90   € 36,70
Spartan Power Cock Ring by Bathmate
€ 9,80
3 Silicone Black Cock Rings All Time Favorites by Dream Toys
€ 10,80   € 8,88
All Time Favorites Lit Up Cock Ring Red No2 Dream Toys
€ 15,90   € 12,63
Επιστροφή στην κορυφή