Juke Vibrating Cock RIng by Romp

€ 34,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8155
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Romp
Προέλευση Germany
Barcode 4251460601320
Οργανώστε έναν μαραθώνιο αγάπης για εσάς και τον/ την σύντροφό σας και βιώστε ανεπανάληπτες εμπειρίες ερωτικής ολοκλήρωσης με την πολύτιμη βοήθεια του Juke Rechargeable Silicone Vibrating Cock Ring, του νέου, επαναφορτιζόμενου δακτυλίου ενίσχυσης της στύσης από την εταιρία Romp.

Λιτός, κομψός, και ανθεκτικός, με μοντέρνα εργονομική σχεδίαση, άριστη ποιότητα κατασκευής και μεγάλη ελαστικότητα, σε ζωηρό, γαλάζιο χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες, ο δακτύλιος είναι μελετημένος να προσφέρει έντονη ευχαρίστηση και στους δύο εραστές, καθώς με την εφαρμογή του γύρω από το πέος βελτιώνει την ποιότητα της στύσης και ενισχύει την αντοχή, ενώ με τις 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης (6 ταχύτητες και 4 μοτίβα δόνησης), τονώνει τα ευαίσθητα σημεία της / του συντρόφου, χαρίζοντας και στους δυο εμπλεκόμενους ονειρεμένες κορυφώσεις.

O Juke είναι κατασκευασμένος από απαλή, premium σιλικόνη, ιδιαίτερα φιλική προς το δέρμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και επιβλαβείς πλαστικοποιήσεις και είναι 100% αδιάβροχος για απολαυστικό παιχνίδι και στο νερό. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB για απρόσκοπτη διασκέδαση.
Να τον συνοδεύετε πάντα με το αγαπημένο σας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών. Ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη.

Διάρκεια παιχνιδιού: έως και 1 ώρα σε υψηλή ταχύτητα με μία μόνο φόρτιση.
Μήκος: 7,3 cm
Πλάτος: 4,7 cm
2 χρόνια εγγύηση

Δείτε επίσης

Rechargeable Silicone Vibrating Cock Ring by Loving Joy
€ 39,90
'Feel it Baby' Vibrating Cock Ring by Fifty Shades of Grey
€ 26,90
Woman Vibe Thor Silicone Vibrating Ring Black DreamLove
€ 29,80   € 23,95
Silicone Stud Lasso Adjustable Cock Ring by Calexotics
€ 13,90
JoyRings Silicone Long Rabbit Vibrating Cock Ring Black by Loving Joy
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή