Big Man Pump System by Calexotics

€ 47,35


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5519
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 28,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Προέλευση U.S.A
Barcode 716770087188
Εταιρεία Calexotics
Απολαύστε super sized στύσεις διαρκείας με το COLT Big Man Pump System, την βαρέως τύπου, εύχρηστη αντλία μεγέθυνσης πέους από την εταιρία CalExotics.

Η αντλία αποτελείται από έναν υπερμεγέθη, διαφανή, ακρυλικό κύλινδρο με ασφαλή σφράγιση, αφαιρούμενο εύκαμπτο σωλήνα αέρα σιλικόνης και ευκρινή βαλβίδα γρήγορης αποδέσμευσης. Λίγες μόνο αντλήσεις της εργονομικά σχεδιασμένης, εύχρηστης λαβής αρκούν για να δημιουργήσουν συνθήκες μέγιστης αναρρόφησης στο εσωτερικό του κυλίνδρου και σε λίγα μόνο λεπτά να απολαύσετε τη στύση που πάντα ονειρευόσαστε. Ο κύλινδρος διαθέτει χάρακα μέτρησης στην πλαϊνή πλευρά του, ο οποίος σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδο του οργάνου σας. Μόλις φτάσετε στο επιθυμητό μέγεθος πιέστε απλά τη βαλβίδα γρήγορης αποσυμπίεσης, η οποία βρίσκεται στο σημείο σύνδεσης του σωλήνα αέρα με την λαβή και η πίεση θα χαθεί άμεσα. Ο σωλήνας αέρα αν και αποσυνδέεται και αφαιρείται εύκολα, διατηρεί εντούτοις αρκετά την αναρρόφηση στο εσωτερικό της αντλίας.

Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίστε την αντλία με ένα ήπιο σαπούνι και νερό ή με ένα σπρέι καθαρισμού παιχνιδιών.

Κατασκευασμένο από ασφαλή για το σώμα υλικά χωρίς φθαλικές ενώσεις: Κύλινδρος (Ακρυλικό), Εύκαμπτος σωλήνας αέρα (Σιλικόνη), Λαβή, Βαλβίδα αποδέσμευσης (ABS), Υποδοχή (POM)

Μήκος: 28 cm, Εσωτερική διάμετρος: 6,3cm

Δείτε επίσης

Ramrod Deluxe Penis Pump Dream Toys
€ 43,87
Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties
€ 113,80
Performance VX8 Premium Penis Pump by Blush Novelties
€ 84,80   € 69,80
Ramrod Pistol Penis Pump Deluxe Dream Toys
€ 44,84
Pump Worx Max-Width Penis Enlarger by Pipedream
€ 44,90   € 36,90
Επιστροφή στην κορυφή