Precision Intermediate Pump by Calexotics

€ 68,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5520
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 23,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770076434
Χαρίστε στο όργανό σας το μέγεθος που του αξίζει με την αντλία μεγέθυνσης πέους Precision Pump Intermediate από την εταιρία CalExotics και απολαύστε και πάλι στητές, σφριγηλές, σφύζουσες στύσεις, εύκολα, γρήγορα και προπαντός με ασφάλεια.

Η Precision Pump Intermediate διαθέτει έναν υπερμεγέθη διαφανή κύλινδρο για μέγιστη άνεση και ευχαρίστηση, με χάρακα μέτρησης στο πλαϊνό του τμήμα για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας κατά τη διάρκεια της άντλησης, μία κωνική, απόλυτα ασφαλή, εύκαμπτη βάση τύπου Donut (δακτυλίου) από σιλικόνη, η οποία περιβάλλει το άνοιγμα του κυλίνδρου για να κρατήσει το πέος σας άνετο και προστατευμένο, εύκαμπτο σωλήνα αέρα που σας επιτρέπει να αντλείτε με ευκολία σε οποιαδήποτε θέση, κουμπί γρήγορης αποδέσμευσης στην κορυφή του κυλίνδρου για να απελευθερώσετε τον αέρα μέσα στον κύλινδρο και να γλιστρήσετε εύκολα το πέος σας και λαβή ενεργοποίησης εύκολης συμπίεσης, η οποία κάνει την άντληση πραγματικό …παιχνιδάκι. Απλά κρατήστε πιέζοντας μέχρι να φτάσετε το μέγιστο επίπεδο αναρρόφησης.

Θα λατρέψετε την αίσθηση που σας προσφέρει η εξαιρετικά απαλή σα βελούδο σιλικόνη, η οποία πιάνει άμεσα τη θερμοκρασία του σώματος συμβάλλοντας στην απόλαυση, πολύ περισσότερο δε, όταν συνδυάζεται με ένα καλό λιπαντικό με βάση το νερό. Καθαρίζει εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο ή ένα ποιοτικό toycleaner.

Η αντλία λειτουργεί με vacuum system (κενό αέρος), μέσω του οποίου αυξάνεται η ροή του αίματος και η πίεση στο μόριό σας με αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου, να αυξάνεται σύμφωνα με τους ειδικούς, τόσο το μήκος όσο και το πάχος του οργάνου σας, σε μόνιμη βάση.

Μήκος στο εσωτερικό: 20cm
Συνολικό μήκος: 23cm
Διάμετρος: 5,5cm

Δείτε επίσης

Renegade Bolero Penis Pump Black by NS Novelties
€ 38,90
Ramrod Automatic Digital Penis Pump Dream Toys
€ 74,90   € 66,68
Enhance Travel Pump System by Calexotics
€ 56,90
Pump Worx Rock Hard Power Pump by Pipedream
€ 58,90
Optimum Series Maximum Results Pump Set CalExotics
€ 84,00
Επιστροφή στην κορυφή