Performance VX2 Enhancement Penis Pump System by Blush Novelties

€ 44,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7492
Είδος Τρόμπες Πέους
Εταιρεία Blush Novelties
Barcode 853858007147
Μήκος 30,00 cm
Προέλευση U.S.A
Μέγιστη διάμετρος 6,50 cm
Χαρίστε στο πέος σας δύναμη, αντοχή και μέγεθος που… εντυπωσιάζει με την εκπληκτική Αντλία Πέους με Μετρητή Performance VX2 Enhancement Penis Pump System από την εταιρία Blush Novelties.

Κατασκευασμένη από πλαστικό άριστης ποιότητας, η αντλία διαθέτει διαφανή, αεροστεγή θάλαμο για να παρακολουθείτε αδιάκοπα την πρόοδό σας, ενώ στο κάτω μέρος της ένα κάλυμμα από σιλικόνη φροντίζει για την άνετη διείσδυση και την τέλεια εφαρμογή του μορίου σας. Στην άκρη του θαλάμου υπάρχει ένας ιατρικού τύπου μετρητής εσωτερικής πίεσης/μανόμετρο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να επιτύχετε με ακρίβεια τα αποτελέσματα που θέλετε, καθώς και ο σωλήνας μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η διέλευση του αέρα στην αντλία. Η άκρη του σωλήνα καταλήγει σε μία εύχρηστη λαβή, τύπου σκανδάλη, το πρεσάρισμα της οποίας δημιουργεί κενό αέρος στο εσωτερικό της αντλίας, κάνοντας το μόριό σας πιο παχύ, πιο σκληρό και πιο στητό από ποτέ!

Οι διαστάσεις της αντλίας είναι υπερ-ικανοποιητικές! Με μήκος που φτάνει τα 30cm και διάμετρό που αγγίζει τα 6,5cm θα έχετε άπλετο χώρο για να οδηγηθείτε… στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση κατά τη διάρκεια της χρήσης συνδυάστε την ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό της χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό για Sex Toys και χλιαρό νερό. Στη συσκευασία θα βρείτε και ένα ελαστικό δαχτυλίδι πέους για την αύξηση της διέγερσης και τη διατήρηση της στύσης επί μακρόν!
Ιδανική για κάθε επίπεδο εμπειρίας.

Δείτε επίσης

Pump UP Easy Touch Clear Toyz4Lovers
€ 18,80
Automatic Penis Pump by XL Sucker
€ 62,90   € 54,85
Optimum Series Executive Big Man's Pump CalExotics
€ 62,80
Renegade Powerhouse Pump by NS Novelties
€ 98,90
Ramrod Automatic Digital Penis Pump Dream Toys
€ 74,90   € 66,68
Επιστροφή στην κορυφή