Redline Penis Pump Menzstuff by Dream Toys

€ 39,80 € 32,94


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7497
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 30,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 6,00 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 4890888127632
Υλικό ABS Πλαστικό
Αποκτήστε και πάλι έντονη σεξουαλική ζωή, αυτοπεποίθηση και μία επιβλητική, σφίζουσα στύση με την υπέροχη Redline Penis Pump, τη νέα, χειροκίνητη αντλία μεγέθυνσης πέους με μανόμετρο από την συλλογή Menzstuff της Dream Toys.

Η αντλία είναι κατασκευασμένη από TPE, ABS και PVC, υλικά υποαλλεργικά, απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Στο κάτω μέρος της υπάρχει ελαστική τάπα, η οποία αγκαλιάζει τέλεια το μόριό σας κατά τη διείσδυσή. Κατόπιν ακολουθεί ένας διαφανής κύλινδρος, πάνω στον οποίο είναι χαραγμένη μία μεζούρα, ώστε να μπορείτε να παρατηρείτε συνεχώς την πρόοδό σας, ενώ στην πάνω πλευρά του κυλίνδρου ξεκινά ένας εύκαμπτος σωλήνας με μανόμετρο και βαλβίδα αποσυμπίεσης, ο οποίος καταλήγει σε μία εύχρηστη λαβή πρεσαρίσματος. Το μανόμετρο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε με ακρίβεια την ποσότητα πίεσης κενού που δημιουργείται εντός της αντλίας, προκειμένου να πετύχετε με ακρίβεια τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση συνδυάστε την χρήση της αντλίας ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Μετά τη χρήση καθαρίστε την προσεκτικά με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό ή με ένα toy cleaner
Το συνολικό της μήκος αγγίζει τα 30cm, ενώ η διάμετρός φτάνει τα 6cm.

Δείτε επίσης

Ramrod Automatic Penis Pump Dream Toys
€ 48,75
Renegade Bolero Penis Pump Black by NS Novelties
€ 38,90
Quick Draw Vacuum Pump by Calexotics
€ 59,00
Pump UP Pressure Touch Finger Toyz4Lovers
€ 28,90
Trigger Handle Penis Pump Menzstuff by Dream Toys
€ 24,90   € 19,76
Επιστροφή στην κορυφή